Terug naar zoekresultaten
Unique Office

Vertegenwoordiger Antwerpen Centrum (m/v)

Unique Office | Antwerpen | Voltijds

Onze klant is partner van staat garant voor innovatie, klantenservice, oplossingen op maat en persoonlijke service.  Zij zijn gespecialiseerd in verkoop van producten en diensten van Orange, alsook in track & trace, IP netwerktoepassingen, telefooncentrales, VoIP en Cloud telefonie.


Vertegenwoordiger Antwerpen Centrum (m/v)

Functieomschrijving

Als Vertegenwoordiger Telecom B2B ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Orange Business producten en diensten (Gsm-abonnementen, internet, …) aan zelfstandigen, kleine ondernemingen en KMO’s in Antwerpen stad. Daarbij vertrek je vanuit koude prospectie. Maak jij liever eerst afspraken of krijg je een kick om ergens zonder afspraak binnen te wandelen, dat is helemaal aan jou! Je krijgt een kick van resultaten en scoort graag snel!

Profiel

Verkopen zit je in het bloed, resultaten behalen is een uitdaging. Hiervoor neem je de nodige initiatieven en kan je bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. De telecomomgeving evolueert snel, en jij bent bekwaam om met zowel nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. Waarden: eerlijkheid, integriteit, transparantie, professionalisme, respect voor mensen en gemaakte beloftes, doorzettingsvermogen.


Aanbod

Direct beloond worden bij een verkoop? Via deze weg krijg je commissie bij elke verkoop – dus ook je eerste! Vrijheid, autonomie, … uiteindelijk ga je voor resultaten en word je daar ook op afgerekend. Frisse ideeën? Inspiratie? Niet diegene met de meeste anciënniteit of hoogst in hiërarchie leidt, wel die met de beste voorstellen! Onbeperkt verdienen, the Sky is heus niet de limit en dit door het commissiesysteem. Naast je vast en variabel loon kan je ook rekenen op een gsm, tablet, vervoer, …


Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Unique NARD

Alle jobs Sales buitendienst / vertegenwoordiger

Populaire jobs in Sales buitendienst / vertegenwoordiger:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.