Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 27

Volgende
Woonzorggroep Voorkempen

Verpleegkundigen

Campus Schoten • salarisschaal C3-C4 / BV1-BV2-BV3

Woonzorggroep Voorkempen | Schoten | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Met haar twee woonzorgcentra, Verbert – Verrijdt te Schoten en Rustenborg te Wijnegem, en dagverzorgingscentrum ’t Dorp te Schoten, kan de Woonzorggroep Voorkempen zich beroepen op een jarenlange ervaring als kwaliteitsvolle dienstverlener aan zorgbehoevende ouderen. Ons streefdoel is om de ouderen een aangenaam woon-, leef- en zorgklimaat aan te bieden. Om dit streefdoel blijvend te kunnen waarmaken, zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen

Functieomschrijving

Als verpleegkundige ben je mee verantwoordelijk voor de integratie van de somatische en niet-somatische zorg van de bewoner met de belevingswereld van de bewoner als uitgangspunt. Door je deelname aan het ‘naadloos zorgsysteem’ draag je bij tot een aangenaam woon- en leefklimaat voor de bewoners. De verpleegkundige is op de afdeling mee verantwoordelijk voor de dagelijkse werking. 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma van verpleegkundige. Laatstejaarsstudenten die binnen hetzelfde school- of academiejaar waarbinnen de kandidaatstelling valt, het vereiste einddiploma kunnen behalen worden toegelaten. 

Aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur met tewerkstellingsbreuk naar keuze
  • Indien je in het bezit bent van een diploma op A2-niveau, verloning op C3-C4-niveau. Indien je in het bezit ben van een diploma op A1-niveau verloning op BV1-BV3-niveau. Het aantal meerekenbare jaren voor het bepalen van het salaris is afhankelijk van het aantal jaren relevante beroepservaring, gepresteerd zowel in de publieke als in de privésector en als zelfstandige
  • Aanleg van een wervingsreserve voor de duur van één jaar met opname van de kandidaten die slaagden in de selectieprocedure
  • Tal van extralegale voordelen. 
Interesse?
Richt je sollicitatiebrief, samen met een cv en een kopie van het gevraagde diploma of van je inschrijving in de onderwijsinstelling, aan Woonzorggroep Voorkempen, t.a.v. personeelsdienst, Koolsveldlaan 94, 2110 Wijnegem. Dit kan per post, tegen ontvangstbewijs, of via e-mail: klik op de button Solliciteren. We verwachten de kandidaturen uiterlijk op 22 februari 2019. De datum van ontvangst van de kandidatuur wordt beschouwd als de datum waarop de kandidatuur is ingediend. 

Algemene inlichtingen: 03 288 20 05 of via personeelsdienst@wzgvoorkempen.be. Een voorafgaand plaatsbezoek is mogelijk op afspraak met de campusdirecteur via 03 680 05 63 of jean.vanhumbeeck@wzgvoorkempen.be.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verpleegkunde' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.