Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 27

Volgende
Maandag® Antwerpen

Verpleegkundige WZC

Maandag® Antwerpen | Antwerpen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een woonzorgcentrum in het noorden van Antwerpen. Het huis is gelegen op een terrein van 2ha met veel groene zones en een pad tot aan de wandeldijk. Bovendien bevindt het zich op wandelafstand van de dorpskern.

Het huis heeft een capaciteit van 120 bedden en heeft een specifieke expertise in dementie. Voor personen met dementie werd er een veilige omgeving gecreëerd waarbinnen zij zich vrij kunnen bewegen. Verder beschikken ze over erkende assistentiewoningen en diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf.


Wij bieden:

  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Loon volgens ziekenhuisbarema's  
  • Maaltijdcheques
  • Overname anciënniteitVerpleegkundige WZC

Functieomschrijving

Als verpleegkundige sta je samen met het team van zorgkundigen, kiné, ergo, logo, animatie, onderhouds-en keukenpersoneel in voor de warme zorg van de 77 bewoners. Je staat verder in voor de leiding aan de zorgkundigen en voor het uitvoeren van de verpleegkundige taken. Hierbij is het belangrijk dat je een hart hebt voor de geriatrische zorgvrager. Verder zal je de opvang en informatie verzorgen voor de bewoners en zijn omgeving omtrent de zorgverstrekking. Daarnaast beheer je de apotheek en de producten en zorg je voor zowel de voorbereiding als uitdeling van de geneesmiddelen.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor of HBO5 diploma in de Verpleegkunde.

Je bent de trotse eigenaar van een visum.

Je hebt een hart voor ouderen.

Je bent een geboren teamplayer.


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Maandag® jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Nathalie Dewilde van Antwerpen - Maandag.be op +32 (0) 498 350 794.

Vermeld de referentie: 9185219-JA-BE
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verpleegkunde' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.