Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 17

Volgende
Maandag® Antwerpen

Verpleegkundige deeltijds\/voltijds

Maandag® Antwerpen | Antwerpen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant is een woonzorgcentrum in de regio Antwerpen gelegen in een mooie groene omgeving. Sinds vorig jaar zijn ze overgenomen door een kleine zorggroep. Het voormalige familiebedrijf beschikt over 150 bedden waarvan 71 RVT bedden. De negentig personeelsleden staan dagdagelijks in voor het welzijn van hun residenten.

De belangrijkste missie van de zorggroep is het ontwikkelen van kleine structuren om duurzaamheid te garanderen. Op die manier willen ze beter voldoen aan de behoeften van de bewoners. In al hun huizen en in verschillende domeinen (animatie, voeding, contact tussen generaties, diensten ...) werden talrijke projecten op touw gezet in nauwe samenwerking met de bewoners. Via deze dynamiek kunnen hun rusthuizen een einde maken aan de eenzaamheid en mensen helpen plezier te vinden in een ander soort leven.


Wij bieden:

  • Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract. 
  • Loon volgens ziekenhuisbarema's  Verpleegkundige deeltijds\/voltijds

Functieomschrijving

Als verpleegkundige sta je in voor de zorg van onze bewoners met het oog op de vrijwaring van de autonomie van elke persoon. Je verzekert het comfort en de veiligheid van de bewoner met inachtneming van zijn waardigheid, volgens de ethische en deontologische regels. Je zal de opvang en informatie verzorgen voor de bewoners en zijn omgeving omtrent de zorgverstrekking. Daarnaast beheer je de apotheek en de producten en zorg je voor zowel de voorbereiding als uitdeling van de geneesmiddelen.

Profiel

Beschik je over een erkend diploma in de verpleegkunde.

Ben je de eigenaar van een visum verpleegkundige.

Heb je een hart voor ouderen.

Respecteer je procedures en streef je naar perfectie.


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Maandag® jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Nathalie Dewilde van Antwerpen - Maandag.be op +32 (0) 498 350 794.

Vermeld de referentie: 9232638-JA-BE
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verpleegkunde' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.