Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem

Verpleegkundig Leidinggevende

Bij Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem

Staat 11 dagen op Jobat.be

Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum gaat over tot de aanwerving
van verpleegkundig leidinggevenden voor het cluster langdurige zorg (PVT RADO 1) M/V
 

Verpleegkundig Leidinggevende

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige processen en de verpleegkundige zorg binnen de zorgeenheid die aan jou is toevertrouwd. Je kan optimaal vormgeven aan een verpleegkundig beleid dat geïntegreerd is in de behandel- en beleidsvisie van de zorgeenheid. Je slaagt er in om de zorgverleners van je equipe te ondersteunen en te stimuleren zodat er een efficiënte en effectieve werkorganisatie is. Je bent eveneens verantwoordelijk voor een professioneel gedragen samenwerking met andere disciplines.
De doelgroep van de zorgeenheid zijn volwassenen met een psychosociale kwetsbaarheid in combinatie met een chronische psychiatrische problematiek. Door de  psychosociale beperkingen hebben de bewoners nood aan continue begeleiding. Voor het waarborgen van een goede werking is de zorgeenheid  verdeeld in 2 leefgroepen: de exploratiegroep en de studiogroep. In de exploratiegroep wordt het verkennen van de mogelijkheden en het autonoom functioneren benadrukt. In de studiogroep wordt vooral ingezet op (verdere) groei naar autonomie met aandacht voor maatschappelijke integratie, zoals beschut of zelfstandig wonen met al dan niet psychiatrische thuiszorg.

Profiel

Je combineert een bachelor diploma in de verpleegkunde met een relevante bijkomende opleiding van universitair niveau of met een banaba in het zorgmanagement. Je kan tevens minstens 6 jaar relevante ervaring als verpleegkundige in een klinische omgeving voorleggen. Je hebt een duidelijke visie en kan anderen hiervan overtuigen. Naast jouw organisatietalent beschik je ook over goede sociale vaardigheden. Je kan de equipe zorgverleners stimuleren en ondersteunen en je hecht belang aan het welzijn van de patiënt/bewoner. Je bent gericht op innovatie en bent vertrouwd met het kwaliteitsbewust handelen.

Aanbod

  • een onmiddellijke indiensttreding
  • een voltijds contract van onbepaalde duur
  • een salaris in overeenstemming met de loonschalen van het OPZC Rekem
  • gunstige arbeidsvoorwaarden (35 vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kinderopvang tijdens de schoolvakanties, mogelijkheid tot vorming)
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Verpleegkunde
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Rekem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie & ondersteunende diensten, Verpleegkunde' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.