Terug naar zoekresultaten

Verpakkingsoperator met heftruckattest

428141471

AGO Jobs & HR | Herentals | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Verpakkingsoperator met heftruckattest

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een verpakking operator met heftruckattest. - Je bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van de aardappelproducten naar de verpakkingsafdeling of naar de bewaarvriezer. - Je brengt labels aan op de producten. - Het vouwen of stapelen van dozen komt voor in je takenpakket. - Je werkplek ordelijk en proper houden is evident, ook zal je leren hoe je verpakkingsmachines moet reinigen. - De(monteren) van de verpakkingsmachines zal na een leerproces tot je takenpakket behoren. - Je leert om toezicht te houden op het functioneren van de machines en indien nodig problemen te detecteren en eenvoudige interventies uit te voeren.

Profiel

Je bent bereid om in een afwisselend ploegensysteem te werken. Op zaterdag werken vind je geen probleem. Je beschikt over een grote motivatie en bent niet bang om je handen uit de mouw te steken. Je kan goed en veilig rijden met een heftruck. Je hebt relevante ervaring in de voedingsproductie en bent ook op de hoogte van de voedingsvoorschriften.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een gezond familiebedrijf en krijgt een eerlijke verloning en maaltijdcheques. Na een geslaagde interim periode volgt een vast contract.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Herentals Arbeiders

Alle jobs Operator voeding

Populaire jobs in Operator voeding:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.