Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 22

Volgende
Accent

Verkoper - toonbankverkoper - magazijnier- elektriciteit Brussel

Via Accent

Staat 20 dagen op Jobat.be

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

Verkoper - toonbankverkoper - magazijnier- elektriciteit Brussel

Functieomschrijving

Een A2-diploma in elektriciteit elektronica of elektromechanica of gelijkwaardig aan ervaring is vereist. U bent een communicatief dynamisch en ondernemend persoon en neemt zelf initiatief om productenkennis op te doen. U werkt graag in teamverband en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. U kan goed plannen en uw werk organiseren en het omgaan met stress is voor u geen probleem. Je bent perfect tweetalig.

Profiel

Na een grondige opleiding - waar u het bedrijf en het productengamma leert kennen - staat u in voor de operationele verkoopsactiviteiten in het filiaal nl. het verschaffen van technisch advies aan de klanten opmaken en opvolgen van offertes telefonische oproepen behandelen en bestellingen ingeven via het computersysteem. Uw doelgroep-klanten zijn voornamelijk installateurs en medewerkers van technische diensten.
Als verkoper binnendienst neemt u regelmatig deel aan informatiesessies van leveranciers en volgt u interne en externe opleidingen om uw kennis up to date te houden. U staat tevens regelmatig in contact met de leveranciers voor bijkomende productinfo en u zorgt ervoor dat uw klanten steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden op de markt.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden. Wij bieden een functie in een groeiend dynamisch bedrijf waar mens en klant centraal staan. Wij bieden u de mogelijkheid interne en externe opleidingen te volgen teneinde uw kennis verder te kunnen ontwikkelen. U krijgt een competitief salarispakket aangepast aan uw ervaring en inzet aangevuld met extralegale voordelen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Winkelverkoop' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.