Terug naar zoekresultaten
ACCENT

Verkoper dienst na verkoop

Via ACCENT | Antwerpen | Voltijds

De klant is een internationale speler op de multimediamarkt met filialen waar een ruim assortiment waarvan onder andere: Camera?s televisietoestellen dvd?s cd?s huishoudtoestellen etc. Ze staan bekend om zijn scherpe prijzen en een uniek winkelconcept die in alle winkels hetzelfde is. Sterke marketingcampagnes en speciale acties daar staan ze bekend om. ze zijn de grootste speler op het gebied consumentenelektronica op de Belgische markt en is van Duitse oorsprong. Er wordt gewerkt vanuit specifiek afdelingen zodoende dat ze werknemers volledig geïnformeerd en op de hoogte zijn van de producten.

Verkoper dienst na verkoop

Functieomschrijving

Je hebt reeds eerder in een servicegerichte omgeving (herstellingen help desk klantendienst) gewerkt en je toont een sterke affiniteit met ons productaanbod (vooral in IT idealiter eveneens in bruingoed en witgoed) bij voorkeur gecombineerd met een achtergrond in hardware en/of software. Je beschikt bij voorkeur over een eerste ervaring in herstelling van hardware. Je bent een rustige en diplomatische persoonlijkheid die helder communiceert en zeer stressbestendig is. Je bent een flexibele teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.

Profiel

Voor onze dienst na verkoop zijn we op zoek naar een extra collega full-time 36u. Jij bent dé contactpersoon bij uitstek die alle zaken na de verkoop behandelt. Je onthaalt de klant en luistert aandachtig naar zijn/haar vraag of probleem. Je stelt de meest aangepaste oplossing voor rekening houdend met onze flexibele service policy.
Je staat in voor een vlekkeloze behandeling en administratieve follow-up van teruggebrachte of geruilde goederen zodat je de klant snel en efficiënt kan bedienen. je hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je hebt geen angst om problemen concreet aan te pakken en erin te vliegen.

Dossiers opmaken en kunnen opvolgen met onze interne programma?s is ook een deel van je jobpakket.

Aanbod

Full-time lange termijn optie vast 36u.
Iedere zaterdag te werken.

Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Mol Jobs4shops

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.