Terug naar zoekresultaten

verkoopsadviseur buitendienst bouw

386879469

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

verkoopsadviseur buitendienst bouw

Functieomschrijving

Voor een klant van ons met filiaal te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst functie in de bouwsector. Je staat in voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties en de uitbouw van nieuwe potentiële klanten. Je beheert zelf je agenda en bezoekt klanten op hun vraag en je probeert proactief te werken zodat je toekomstgericht veel kan realiseren voor je bedrijf zijn klanten.

Profiel

Je genoot van een technische opleiding in een technische richting of hebt een zeer sterke technische kennis. Je hebt kennis van verscheidene bouw gerelateerde producten (machines, PBM's, handgereedschap,...). Je bent commercieel ingesteld en leeft voor je targets en doelen. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangeboden met verscheidene extra legale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering,...) Een voltijds contratc van onbepaalde duur in een sterk en dynamisch bedrijf. 48 uur betaalde inhaalrust op jaarbasis. Je moet rekening houden met het collectief vastgelegd verlof (zomer:2 weken, kerst en nieuwjaar: 1 week)
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.