Terug naar zoekresultaten
Accent

Verkoopmedewerker bakkerij supermarkt

Accent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je komt terecht in een winkel in het centrum van Avelgem waar je je opleiding on the job krijgt. Je team bestaat uit een 15-tal personen. Je kan over de middag terecht in de refter om samen met je collega's te lunchen.

Verkoopmedewerker bakkerij supermarkt

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerker in de bakkerij sta je in voor het afbakken van broden koeken.... en ze versieren met frosting of chocolade wanneer ze klaar zijn. Je vult de rekken aan met al dat lekker versgebakken goeds en zorgt dat de afdeling er steeds netjes blijft uitzien. Je doet dit alles in combinatie met kassawerk je collega aan de kassa zal jouw versterking vragen indien nodig.

Profiel

Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Wel je ben klantvriendelijk en spontaan. Je hebt minstens noties van Frans en netjes werken vind je belangrijk. Je wilt werken op zaterdag en bij voorkeur is werken in een supermarkt (of in de verkoop) niet nieuw voor je.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is deze job als verkoopmedewerker bakkerij misschien wel voor jou weggelegd. Reageer snel om te solliciteren of meer info te vragen!

Aanbod

We bieden jou een voltijdse job in een makkelijk bereikbare supermarkt die gratis parking biedt voor zowel klanten als personeel. Je werkt ten vroegste om 6u 's morgens indien je een vroege shift hebt of ten laatste tot 19u30 's avonds indien je een late shift hebt. Je zal instaan voor de bakkerijafdeling in combinatie met kassawerk. Ook kan het voorvallen dat je even bijspringt bij je collega's aan de verstoog (slagerij charcuterie en kaas). Je werkt nooit op zondag en normaalgezien streven we naar een uurrooster met 1 op 2 zaterdagen.
Het uurrooster wordt besproken bij opstart.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.