Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Havenbedrijf Antwerpen

verkeersdeskundige

Bij Havenbedrijf Antwerpen | Antwerpen | Voltijds

Staat 46 dagen op Jobat.be

Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.

Eens je voor het Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.600 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

verkeersdeskundige

Functieomschrijving

Je werkt samen met de interne afdeling onshore infrastructure, de Stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid en andere externe partners om een zo goed mogelijke verkeersdoorstroming te blijven garanderen binnen de Haven van Antwerpen. Je houdt hierbij voortdurend rekening met de noden van alle weggebruikers in en naar het Antwerpse havengebied en de impact op de bereikbaarheid van onze concessionarissen.
Je verleent inhoudelijk en beleidsvoorbereidend advies over mobiliteit en werkt actief mee aan de verdere uitbouw van een toekomstgerichte visie rond mobiliteit. Je analyseert de verkeersstromen en formuleert op basis daarvan verbetervoorstellen (verkeerstechnische onderzoeken, verkeersveiligheidsanalyses,….). Je staat mee in voor de inhoudelijke en procesmatige opvolging van lopende en toekomstige wegenwerken om het verkeer op een vlotte, veilige en leefbare wijze te organiseren. Tot slot sensibiliseer en promoot je duurzame mobiliteit. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager mobility.

Jouw takenpakket als consulent mobiliteit (verkeersdeskundige):
- Je verleent advies en formuleert verbetervoorstellen inzake verkeersmobiliteit en verleent verkeersdeskundig advies bij plannen voor openbare werken
- Je slaagt erin om een netwerk van contacten op te bouwen en te onderhouden in samenwerking met andere diensten binnen het Havenbedrijf Antwerpen (HA)
- Je vertegenwoordigt het HA in diverse overlegfora en diverse werk- en stuurgroepen rond het thema verkeersmobiliteit
- Je zorgt voor een goede communicatie naar alle betrokken stakeholders en pleegt overleg met klanten en andere belanghebbenden rond de beleidsuitvoering
- Je evalueert de tevredenheid bij de interne en externe klanten
- Je volgt de eventuele klachten op

Profiel


- Je bent in bezit van een masterdiploma (bij voorkeur in mobiliteitswetenschappen of Master in Ingenieurswetenschappen, afstudeerrichting Verkeer, logistiek en intelligente transportsystemen) of gelijkwaardig door relevante werkervaring (ervaring met verkeerskundig advies en/of evalueren van plannen voor openbare werken)
- Je hebt een grondige kennis rond de wetgeving en reglementering van mobiliteit, ruimtelijke ordening, verkeerskunde en bent goed op de hoogte van de laatste innovaties zoals o.a. dynamisch verkeersmanagement
- Je werkt doelgericht, bent goed georganiseerd, nauwgezet en proactief
- Je kan complexe problemen ontrafelen en vertalen naar concrete doelstellingen en/of projecten
- Je bent in staat om inzichten te verwerven buiten je eigen vakgebied (technisch, juridisch, nautisch,…)
- Je beschikt over een gezonde portie overtuigingskracht
- Innovatie, samenwerking, respect en betrouwbaarheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Aan de functie consulent mobiliteit (verkeersdeskundige) is de weddeschaal klasse 8 verbonden. Het overzicht van onze loonbarema's per klasse vind je in ons totaalpakket.

Interesse?


Meer informatie over het selectieproces vind je onder ons stappenplan.

Het volledige selectietraject vind je in de bijgevoegde selectiematrix.

Het Havenbedrijf Antwerpen gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond.


Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.