Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 25

Volgende

VERANTWOORDELIJKE WAREHOUSE

* Groot-Bijgaarden
* Uitdagend project
* Leidinggevende ervaring

Hays Zaventem | Asse | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, wereldleider in hun segment, is Hays Logistics & Supply Chain op zoek naar een Warehouse Verantwoordelijke. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de General Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een klein team en zal je ook operationeel meewerken.

VERANTWOORDELIJKE WAREHOUSE

Functieomschrijving

Je treed op als de verbindingsfiguur tussen de magazijnactiviteiten en de commerciële diensten op de bureau. Je werk bestaat uit een mooie afwisseling tussen actieve handelingen en het organiseren van de werkvloer. In dit kader maak je dan ook een analyse van de logistieke flow. Vanuit je ervaring zie je al snel welke zaken dienen aangepakt te worden. Je staat bovendien in voor de verdere uitbouw van het magazijn, het uitschrijven van nieuwe procedures en het stockbeheer. Verder zal je ervoor zorgen dat er op termijn structuur komt en er een nieuwe wind waait binnen het magazijn.


Profiel

Qua profiel beschik je zeker over leidinggevende ervaring. Je bent iemand die recht door zee gaat en de nodige beslissingen kan nemen. Je bent een echte people manager en bent sterk in het motiveren van je medewerkers. Je hanteert de principes van geven en nemen en voor wat hoort wat.
Naar IT skills kan je goed overweg met de courante toepassingen. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Frans. Idealiter kan je beschikken over enkele jaren ervaring in een magazijnomgeving.

Aanbod

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website.

Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Logistiek kan je contact opnemen met De Wolf Dennis van HAYS Purchasing & logistics op 0474 41 86 20 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Interesse?

Hays Zaventem
Dennis De Wolf
0474418620
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.