Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Verantwoordelijke Technische Projecten (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 11 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

Verantwoordelijke Technische Projecten (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het technisch departement van de Business Unit Tram en rapporteert aan het hoofd van de dienst Technische Projecten en Budget. De hoofdopdracht van dit departement bestaat erin alle technische parameters te beheren zodat de exploitatie en het onderhoud van de trams onder de best mogelijke omstandigheden kunnen beheerd worden.

Als «Verantwoordelijke Technische Projecten» bestaat je opdracht erin de technische projecten van de Business Unit op te volgen en te ondersteunen. Enkele voorbeelden van projecten: vervanging van het audiomateriaal, beheer van de evolutie van het smeersysteem, implementatie van het CAMM, verbetering van de stoelen voor meer comfort.

In detail:

* Je voert haalbaarheidsstudies uit, organiseert en beheert projecten die moeten geïmplementeerd worden in het departement en stelt verbeteringen voor.
* Je analyseert regelmatig het kostenniveau ten opzichte van de efficiëntie van de uitgevoerde werkzaamheden en stelt correctieve maatregelen voor.
* Je analyseert op technisch vlak de verbeteringsprojecten vanwege de cel Maintenance Engineering en volgt de uitvoering ervan op.
* Je werkt mee aan de opstelling van de bestekken, volgt de aankoopprocedures en evalueert de offertes.
* Je werkt mee aan de controleproeven bij de oplevering van nieuwe voertuigen, machines of technische installaties en beoordeelt de kwaliteit.
* Je stelt de technische specificaties, de onderhoudsnota's op en werkt deze bij en zorgt ervoor dat er nauw samengewerkt wordt voor de opstelling van onderhoudshandleidingen of opleidingsmodules.
* Je evalueert de nieuwe technieken en het gebruik ervan.
* Je start interne en externe projecten op om mee te zijn met de nieuwste technologieën, stuurt deze en werkt eraan mee.
* Je werkt mee aan de internationale samenwerkingsprojecten en projecten voor de aankoop van nieuw rollend materieel.

Profiel

* Diploma: Master, Bachelor in een technische richting of gelijkwaardige ervaring.
* Ervaring: een ervaring op het vlak van onderhoud van Spoormaterieel is een pluspunt.
* Technische kennis: ruime kijk op techniek, kennis van de technologische evolutie van het openbaar vervoer, kennis van projectbeheer. Een PRINCE2-certificaat is een troef.
* Informaticakennis: MS Office, MS Project, SAP. Je kan dit soort tools vlot gebruiken en bent in staat om snel met dergelijke tools te leren werken.
* Talenkennis: kennis van het Frans of het Nederlands, o.a. om teksten op te stellen, en vermogen om technische documenten in het Engels te begrijpen.
* Persoonlijke kwaliteiten: uitstekende zin voor analyse en synthese, redactionele vaardigheden, teamspirit, assertiviteit, autonomie en oplossingsgerichtheid.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.