Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 41

Volgende

VERANTWOORDELIJKE SALES EN MARKETING IT-SECTOR

* Sector IT
* Nationaal

* Managementniveau

Via Hays Gent

Staat 5 dagen op Jobat.be

Onze klant Conundra heeft een hoofdzetel in Oost-Vlaanderen en is actief in de IT-sector gericht op de optimalisatie van transportstromen op vlak van software. Ongeacht de grootte van de vloot van klanten, het aantal distributiecentra of de aard van de routes lost het bedrijf de logistieke uitdagingen op en verbetert het meteen de efficiëntie. Met de baanbrekende OptiFlow routing software van Conundra zorgt men dagelijks voor kostenbesparingen. Samen met Conundra zijn we vanuit Hays Sales Gent op zoek naar een Sales en Marketing Manager om het team uit te breiden.

VERANTWOORDELIJKE SALES EN MARKETING IT-SECTOR

Functieomschrijving

U zorgt ervoor dat Conundra zeer aanwezig is op de digitale fora alsook enkele events organiseert die bepalend zijn voor de succesvolle positionering, waardoor zowel bestaande klanten als nieuwe prospecten vlot de weg vinden naar het bedrijf en de producten. U verzorgt de interne coördinatie en communicatie met en voor de medewerkers. U bent verantwoordelijk om die processen te ontwikkelen en te onderhouden die digitale leads omzetten in succesvolle contracten en dit op zodanige wijze dat de klanten de eerste promotors worden. U bent verantwoordelijk voor het opzetten van een continue dialoog en feedback met de interne medewerkers teneinde de producten, de organisatie en de marketing daarrond te optimaliseren, rekening houdend met markt & competitie en via een set aan te ontwikkelen standaard marketing & sales materiaal.


Profiel

U hebt interesse in en liefst ook al ervaring met het werken met digitale marketing- & salesprocessen waarbij targets gesteld en opgevolgd worden en dan vooral met het omzetten van kwalitatieve en kwantitatieve data in succesvolle leads en campagnes. U bent een harde werker met passie en discipline, die ambitie toont, graag initiatieven neemt en ook de durf en moed heeft om deze te realiseren. Daarvoor rekent u op uw eigen nieuwsgierigheid en drive om u in te werken in zowel kwantitatieve, technische als menselijke materies. U kan niet alleen de analyse, maar ook de synthese maken, waardoor u snel tot nodige actieplannen komt. Uw menselijke skills maken u een gewaardeerde collega die de situatie en de mensen goed kan inschatten en de nodige boodschappen op de juiste wijze kan brengen. U bent flexibel in uw denken en handelen en gaat graag aan de slag met de feedback die u krijgt en zoekt waardoor u in staat bent om mee te groeien in dit dynamisch en snelgroeiend bedrijf.

Aanbod

Voor deze functie wordt jou een aantrekkelijk salarispakket aangeboden.

Interesse in deze job als Sales en Marketing Manager? Solliciteer nu online of contacteer Finley Arlequeeuw via 09/269.25.49.

Antwerpen,Namen,West-Vlaanderen,Waals-Brabant,Henegouwen,Luxemburg,Brussel,Vlaams-Brabant,Oost-Vlaanderen,Limburg,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Marketing management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Antwerpen, Namen, West-Vlaanderen, Waals-Brabant, Henegouwen, Luxemburg, Brussel, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Limburg, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.