Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 24

Volgende
Colruyt Group

Verantwoordelijke Duurzame Verpakkingen Colruyt Group

Verantwoordelijke Duurzame Verpakkingen Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Verantwoordelijke Duurzame Verpakkingen Colruyt Group

Functieomschrijving

Als verantwoordelijke duurzame verpakkingen zorg je er mee voor dat onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en blijven. Door je gefundeerde adviezen en efficiënte ondersteuning lever je een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Colruyt Group.

Als verantwoordelijke duurzame verpakkingen geef je mee vorm aan het beleid van Colruyt Group op vlak van duurzame private label verpakkingen. Je werkt mee aan de uitbouw van ons vakcentrum Verduurzamen Producten door projecten op te zetten waarin je de link legt tussen verpakking en andere duurzaamheidsthema’s binnen Colruyt Group.

Tijdens deze projecten ondersteun je met je vakkennis interne partners binnen Colruyt Group en bouw je samen het thema duurzame verpakkingen verder uit. Je capteert en verwerkt relevante data en ontwikkelt hieruit methodologieën en tools voor aankoop en andere stakeholders. Je formuleert adviezen over het verpakkingsbeleid, en je bepaalt een concrete aanpak om dit beleid te implementeren en op te volgen.

Je bent ook het aanspreekpunt voor de tactische aanpak van onze duurzame verpakkingen. Je staat hiervoor in nauw contact met andere vakcentra en geeft communicatie-advies over jouw expertise aan winkels en marketingcollega’s. Verder ben je verantwoordelijk voor het (pro)actief detecteren van de verpakkingsnoden op het vlak van duurzaamheid bij Colruyt Group en blijf je op de hoogte van huidige trends en innovaties in dit domein.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een masterdiploma (bio-/ industrieel ingenieur, milieuwetenschappen, …) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt drie tot vijf jaar relevante ervaring in de milieu- en/of verpakkingssector. Je hebt technische kennis over het ontwerp, het gebruik en de recyclage van verpakkingen. Ervaring met preventie, eco-design en design for recycling is een plus.
 • Analytisch vermogen – Met je kritische ingesteldheid kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties. Je bent goed met cijfers en kan complexe gegevens vertalen in heldere inzichten en adviezen.
 • Vlot en overtuigend communiceren – Je kan je collega’s inspireren en mobiliseren met je enthousiasme en gedrevenheid. Je neemt vaak het initiatief en je bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen.
 • Netwerken – Je legt makkelijk nieuwe contacten met interne collega’s en externe stakeholders zoals organisaties milieubeheer in België. Zo bouw je binnen en buiten Colruyt Group een groot professioneel netwerk uit waar je steeds op kan terugvallen.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Zo kan je gemakkelijk communiceren met alle interne en externe partners van Colruyt Group.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Impact – Dankzij jouw verpakkingsinitiatieven kan Colruyt Group mee de bakens verzetten op vlak van innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen.
 • Variatie – Je werkt in een continu vernieuwende sector en komt dagelijks in contact met gloednieuwe methodes en werkwijzen. Zo blijft je vakkennis up-to-date en kan je die know-how gebruiken om binnen Colruyt Group effectieve projecten op te zetten. 
 • Blijven leren en ontwikkelen – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Daarom investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van al zijn mensen.

 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.

Interesse?

Mieke Beyen - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
selectie@colruytgroup.com
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Milieu' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.