Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
P.C. Dr. Guislain

verantwoordelijke communicatie

Bij P.C. Dr. Guislain

Staat 9 dagen op Jobat.be

Het P.C. Dr. Guislain is een algemeen psychiatrisch centrum dat binnen de Gentse regio een betekenisvolle plaats inneemt op het vlak van de geestelijke gezondheidszorg. Het centrum onderschrijft de Missie van de Broeders van Liefde, die oproept om op een deskundige en zorgzame manier om te gaan met psychisch zieke mensen.

verantwoordelijke communicatie

Functieomschrijving

D communicatiemedewerker staat in voor de interne en externe communicatie in functie van een optimale uitwisseling van informatie tussen de ziekenhuisorganisatie, medewerkers, patiënten en hun omgeving en externe relaties. * Je werkt mee aan de opmaak en uitvoering van het intern en extern communicatieplan. ; * Je beheert interne en externe publicaties, je schrijft overtuigende artikels en voert redactiewerken uit voor o.a. (digitale) nieuwsbrieven, mailings, brochures, persberichten, ... ; * Je neemt deel aan diverse communicatieprojecten zoals de uitbouw van de website, info t.a.v. verwijzers, ... ; * Je organiseert mee interne en externe evenementen, o.a. personeelsevenementen. ; * Je verzorgt en onderhoudt de online communicatie. ; * Je rapporteert aan het directiecomité. ;

Profiel

* Je beschikt over een bachelor of master in Communicatiemanagement. ; * Je hebt ervaring met het opmaken en beheren van een website en je kan werken met Wordpress. ; * Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. ; * Je hebt een heldere, vlotte en to the point communicatiestijl, zowel schriftelijk als mondeling. ; * Je bent accuraat en hebt oog voor detail. ; * Je bent ondernemend en resultaatgericht, met uitstekende plannings- en organisatievaardigheden. ; * Je bent leergierig, je bent in staat om snel nieuwe informatie op te nemen en te verwerken. ; * Je hebt voldoende verantwoordelijkheidszin, je gaat proactief te werk en je durft initiatief te nemen. ; * Sociale media kennen geen geheimen voor jou. ; * Je hebt een hart voor mensen en je werkt op een positieve wijze mee aan onze waardengerichtheid en christelijke inspiratie, in de relaties met cliënten en collega's. ;

Aanbod

* Een veelzijdige communicatiefunctie met ruimte voor eigen inbreng in een stabiele werkomgeving in volle ontwikkeling. ; * Je werkt 5 halve dagen per week (19u/week), in overleg te bepalen. ; * Startdatum in overleg te bepalen. ; * Een degelijk verloningspakket met eventuele overname van relevante anciënniteit, hospitalisatieverzekering, tussenkomst in vervoersonkosten, fietsvergoeding, maaltijdcheques, bedrijfskortingen.

Heb je interesse in deze functie, stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV voor 25.08.2018 ter attentie van dhr. Marc Jans, algemeen directeur via vacatures.guislain@fracarita.org Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met het directieteam via het onthaal van het ziekenhuis T 09 216 33 11.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Pr & bedrijfscommunicatie
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Pr & bedrijfscommunicatie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.