Terug naar zoekresultaten

1 van 179

Volgende
Anders Beton

Verantwoordelijke Boekhouding

Anders Beton | Meer | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Anders Beton is de internationale merknaam van het familiebedrijf van der Velden, met productiesites in Grobbendonk en Meer. Als trendsetter in de markt van stalvloeren staan we al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteitsproducten. Door innovatief en competentiegericht te ondernemen zijn we als agrarisch betonfabrikant uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Met 60 medewerkers realiseren we een omzet van € 20 miljoen. Dankzij ons unieke en hoogtechnologische machinepark, dat we in eigen beheer  ontwikkelden, breiden we onze marktpositie in Europa volop uit. Voor onze financiële afdeling in Grobbendonk/Meer kijken we uit naar een:

Verantwoordelijke Boekhouding

Functieomschrijving

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse boekhouding en verwerk je de aan- en verkoopfacturen. Daarnaast neem je ook de periodieke afsluitingen, aangiftes, … voor je rekening. Verder sta je in voor de opvolging van de debiteuren en volg je facturatie, aankopen, contracten e.d. nauwgezet op. Je neemt mee  onze administratief-boekhoudkundige processen onder de loep en ondersteunt de directie bij diverse projecten vanuit boekhoudkundig oogpunt. Je rapporteert aan de CFO.

Profiel

Je hebt een hoger diploma in een economisch-financiële richting en bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring. Je kan goed overweg met Excel en werkt accuraat. Je bent initiatiefrijk en hebt graag afwisseling in je werk. Typerend zijn je analytische geest en oplossingsgerichtheid. Je bent een hands-on teamplayer en communiceert vlot, liefst ook in het Engels en het Frans. Uiteraard zijn discretie en integriteit belangrijke eigenschappen.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor zijn medewerkers en waar je talenten en initiatieven geapprecieerd worden. In deze verantwoordelijke functie krijg je de kans om mee accenten te leggen in onze financiële en boekhoudkundige aanpak. Uiteraard gaat dit gepaard met een aantrekkelijke verloning.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@goelen.be
t.a.v. Pieter Gaukema. Voor meer informatie kan je ons bereiken
via 014 61 57 87. Discretie gegarandeerd!
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.