Terug naar zoekresultaten
USG Professionals Engineering

Validatie Geneesmiddel Eiwit (biologicals)

Via USG Professionals Engineering

USG Professionals, unit Engineering, zet engineers flexibel in. Bedrijven doen snel en eenvoudig beroep op onze specialisten voor korte en lange termijn opdrachten in gespecialiseerde domeinen. Engineers vinden bij USG Professionals afwisseling, aantrekkelijke werkzekerheid en ruime opleidingsmogelijkheden. Klanten doen beroep op ons vanwege onze expertise op engineer vlak.  Kijk op onze website voor de laatste engineering jobs, het laatste nieuws en opleidingsmogelijkheden. 

Validatie Geneesmiddel Eiwit (biologicals)

Functieomschrijving

Het bedrijf kent 3 grote productielijnen : ointments/liquids, visco elastics en custom pack.

 

Er is onlangs enorm geïnvesteerd in een heel nieuwe productielijn bedoeld voor het produceren van geneesmiddelen op basis van eiwitten (biologicals).

Momenteel is die lijn nog niet actief, maar wordt er gewerkt aan de klinische testen van 1 geneesmiddel en de transfer van een 2e geneesmiddel uit het buitenland naar de site in Puurs.

De functie zal dus gaan over het 2e geneesmiddel, aangezien de validatie van het 1e al is afgerond. Concreet gaat het dus om een super brede waaier aan validatieprojecten : reactorsterilisatie, reiniging, implementatie op bestaande verpakkingslijnen, menging, ....

De functie is heel uitdagend, aangezien voor de productie van klassieke geneesmiddelen handleidingen bestaan voor elke soort validatie. Voor de productie van biologicals is dit echter volledig nieuw en is er veel redeneerwerk vereist is in kader van bvb eiwitstabiliteit etc. 

Profiel

Je hebt een diploma Apotheker,  Industrieel Ingenieur (richting chemie of biochemie) of bio-ingenieur. 

Aanbod

Talent moet in de watten gelegd worden. Daarom bieden we je in ruil voor je kennis en engagement niet alleen een vast bediendecontract aan. We staan ook in als je carrièreplanner en zoeken voor jou de beste kansen, opleidingen en groeimogelijkheden. Als aanvulling op je competitieve salaris krijg je een pak extralegale voordelen (dagvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering, eventueel firmawagen, …). USG Science Professionals zet ambitieuze wetenschappers in op boeiende projecten. Sta je te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in uitdagende projecten? Dan zit je bij USG Science gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties. Jouw missie: afwisselende opdrachten tot een goed einde brengen, en zo de resultaten van onze klanten versterken. 
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Farmaceutisch onderzoek
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Puurs (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Farmaceutisch onderzoek' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.