Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 34

Volgende

UX/UI Designer

459316837

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

UX/UI Designer

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen tussen Gent en Brugge, zijn we op zoek naar een UX/UI Designer om hun functioneel team te vervolledigen. Als UX/UI designer is het jouw verantwoordelijkheid een optimale gebruikerservaring te garanderen. Dit houdt in dat je de navigatie, organisatie, interaction design en business/user process engineering verzorgt van de verschillende Adifo applicaties. Om dit te bereiken, pas je design methodologieën toe waar de eindgebruiker centraal staat om op die manier de noden van de gebruikers, de bedrijfsdoelstellingen en de technologische mogelijkheden te vertalen naar een optimale gebruikerservaring. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit: - Je communiceert met alle stakeholders om de succesfactoren te begrijpen die voor een betere gebruikerservaring kunnen zorgen bij jouw projecten. - Je daagt product management uit om de centrale rol van de gebruiker te garanderen. - Je staat in nauw contact met het product development en functioneel team om de haalbaarheid van je ontwerpen te controleren en de implementatie te sturen. - Je stelt nieuwe ideeën voor of herbekijkt bestaande toepassingen om te voldoen aan de veranderende UX normen. - Je neemt verantwoordelijkheid omtrent alle processen die met design te maken hebben. - Je identificeert en documenteert betekenisvolle modellen afkomstig uit user research, controleert de bevindingen en biedt, op basis van deze bevindingen, aanbevelingen aan het project- of intern team. - Je stelt concepten voor aan klanten en interne stakeholders via onderzoek en ontwikkeling van best practices. - Je ontwikkelt frameworks die belangrijke aspecten van de voorgestelde gebruikerservaring beschrijven, en die de noden van het product en de gebruiker verzoenen. - Je creëert prototypes via passende design tools.

Profiel

- Je behaalde eerder een diploma in een design gerelateerde richting: Interaction, Information of Interface design; Human-Computer Interaction; Design Planning, Graphic Design, alhoewel relevante ervaring belangrijker is. - Design georiënteerd nadenken is niets nieuws. - Je hebt bij voorkeur ervaring met een agile environment. - Je integreert zonder moeite in een team met een leergierige, proactieve en zelfstandige attitude. - Creatief en innovatief denken is een automatisme voor jou. - Je bezit sterke interpersoonlijke, analytische en organisatorische vaardigheden en hebt oog voor detail. - Communiceren in zowel Nederlands en Engels vormt geen probleem voor jou. - Je vindt bijblijven met de snel veranderende trends vanzelfsprekend. - Je bent vertrouwd met prototyping tools.

Aanbod

- Een professionele en internationale werkomgeving waarin de nieuwste technologieën centraal staan. - Je vertegenwoordigt een innovatief en bekroond product dat positief wordt onthaald door hun internationaal klantenbestand. - Je komt terecht in een gepassioneerd team waarin collegialiteit, enthousiasme en creativiteit voorop staan. - Je kan meegenieten van specifieke trainings- en opleidingsmogelijkheden afgestemd op jouw profiel - Een competitief verloningspakket met extralegale voordelen - Je werkt vanuit het hoofdkwartier in Maldegem, België.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdesign' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.