Terug naar zoekresultaten

1 van 20

Volgende
Monsanto

Utilities & Energy Engineer

Bij Monsanto

Staat 15 dagen op Jobat.be

Monsanto is een multinationale onderneming met activiteiten in landbouwchemicaliën, de zaadindustrie en biotechnologie. Binnen deze sectoren is Monsanto bij de wereldleiders in de ontwikkeling van nieuwe revolutionaire producten. De hoofdzetel bevindt zich in St. Louis (USA).
 Op de Antwerpse Monsanto site, waar 750 medewerkers tewerkgesteld zijn, produceren we in 5 verschillende productie-eenheden chemicaliën. De eigendom van deze afdelingen behoort toe aan 3 verschillende internationale ondernemingen: Monsanto, Henkel en Eastman. Hier is ook de EME Engineering afdeling gevestigd
 

Utilities & Energy Engineer

Functieomschrijving

Als Utilities/Energy Engineer maak je deel uit van de centrale serviceafdeling. Deze afdeling beheert binnen de Antwerpse site de nutsvoorzieningen naar de productieafdelingen en beheert ook de waterzuivering. Haar verantwoordelijkheid omvat onder andere de distributie van elektriciteit, de productie van stoom en het persluchtsysteem en de zuivering van de afvalwaters uit de verschillende afdelingen.
Jouw job richt zich op het optimaliseren van de processen en het kritisch analyseren van energie opportuniteiten zowel binnen als buiten de afdeling. Naarmate je ervaring groeit zal je ook verbeteringsprojecten uitwerken met de projectafdeling, waarbij je fungeert als hét aanspreekpunt tijdens design, uitvoering en opstart. Na opstart zal je training geven aan zowel operationele als maintenance teams over geïntroduceerde verbeteringen en specifieke aandachtpunten. Stelselmatig neemt dus het belang en de variatie van de job toe, waarbij een goede mix van projectmatig werken en procesanalyse essentieel zijn.
De waaier aan engineering skills is zeer veelzijdig waarbij zowel mechanische interesse als kennis van elektronica en thermodynamica gewenst zijn. Deze functie biedt ook de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie of te evolueren als specialist

Profiel

  • Veelzijdige Burgerlijk Ingenieur (bij voorkeur energie of werktuigkunde) met affiniteit voor mechanica en thermodynamica.
  • Ervaring is een pluspunt, maar starters zijn ook welkom.
  • Gedreven teamgeest, zin voor organisatie, en sterke leergierigheid.
  • Je bent pragmatisch en no-nonsense ingesteld en beschikt over analytisch denkvermogen.
  • Uitstekende communicatievaardigheden, kennis van Engels is een must.
Leidinggevende capaciteiten voor wie wil doorgroeien

Aanbod

We bieden een uitdagende en boeiende job met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met open communicatie op alle niveaus. Verdere ontplooiingskansen liggen voor het grijpen!
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / werktuigkunde' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.