Terug naar zoekresultaten
Accent

uitzendconsulent (M/V)

Via Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Bedrijfsinfo

Accent is een recruitment specialist die over het grootste netwerk van gespecialiseerde kantoren in België beschikt (212 kantoren 600 medewerkers). Accent Jobs stelt elke dag meer dan 10 000 personen te werk. Bij het selecteren van vacatures weerhoudt Accent Jobs enkel die vacatures die uitzicht bieden op een vaste aanwerving.

Accent hertekent voortdurend de wereld van human resources management volgens de noden en opportuniteiten die zich voordoen en aankondigen en dat over geografische en disciplinaire grenzen heen. Accent is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen met Business Units in jobs optie vast (Accent Jobs) payroll (Accent Payroll) outsourcing (Logi-technic) professional staffing training en HR-advies (Peak6) en outsouring ingenieurs (Abylsen). Accent is actief in België en Nederland met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro.

Solliciteer nu:
Accent Halle Technical
vanessa.badot@be.accent.jobs
02/359.2133
Nieuwsgierig en wil je meer info: www.accentjobs.be

uitzendconsulent (M/V)

Functieomschrijving

Bij Accent Jobs For People geloven we er sterk in dat een diploma geen noodzaak is om succesvol te zijn in het leven. Leergierigheid doorzettingsvermogen en positivisme daarentegen zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Een eerste werkervaring kan een troef zijn. Een sterke affiniteit met telefonisch contacteren van mensen is belangrijk voor deze job. Je maakt van telefonische prospectie je 2de natuur. Je hebt een goede kennis van Office en Internet (Google Linked-in Gouden Gids...). Je bent op zoek naar een uitdaging. Je kunt omgaan met cijferdruk en krijgt een kick van het werken met commerciële targets. Je put kracht uit je positieve ingesteldheid en dit werkt aanstekelijk voor je collega's. Je stelt je altijd professioneel op naar klanten en dit wordt bekrachtigd door je charismatische en dynamische uitstraling. Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld. Verder beschik je over een grote dosis creativiteit en durf je initiatieven te nemen. Het is een pluspunt indien je kennis hebt van de uitzend-selectiesector en/of werken met jobsites. Ook kennis Frans is een pluspunt.

Profiel

Als uitzendconsultente ben je schakel tussen uitzendmedewerker en bedrijf.
Je job speelt zich grotendeels af binnen het kantoor. Je job bestaat uit twee delen: 80% bestaat uit het behalen van commerciële targets en 20 % uit administratieve taken zoals de loonsadministratie invullen van sociale documenten en de opvolging van elke uitzendkracht.
De kantoorverantwoordelijke informeert je over de openstaande vacatures bij klanten en je bent vervolgens verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van geschikte kandidaten via verschillende instroomkanalen (cv-searchen op jobsites zoals Monster Vacature.. en/of contacten met scholen aanwezigheid op jobbeurzen...)
Je realiseert jouw commerciële targets door de juiste kandidaat op de juiste stoel te plaatsen. Je slaagt hierin door enerzijds een telefonische screening van kandidaten het voeren van selectiegsprekken en het afnemen van testen en anderzijds door het vastleggen van sollicitatiegesprekken voor kandidaten.
Ook telefonische prospectie naar klanten en 'on-the-field' jobscouting behoren tot je functiebeschrijving.
Je rapporteert dagelijks aan je kantoorverantwoordelijke.
Tijdens locale netwerkeventen fungeert je als Accent- ambassadeur.
Je engageert je om Accent-gerelateerde Sales meetings en seminaries bij te wonen

Aanbod

  • intensieve opleiding en begeleiding on-the-job
  • een goede werksfeer met gedreven collega?s

  • een informele structuur met open communicatie
  • een werkplek dichtbij huis
  • een straf doorgroeitraject
  • een marktconform salaris met een vast en variabel gedeelte maaltijdcheques?

Fonkelen jouw ogen na het lezen van deze vacature voor Recruitment Consultant? Dan is de eerste klik alvast gemaakt. Aarzel niet om contact op te nemen en we bekijken of de match made in heaven is!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Industry Services Wetteren

Alle jobs Training & opleiding

Populaire jobs in Training & opleiding:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Luxemburg,Oost-Vlaanderen,Limburg,Antwerpen,West-Vlaanderen,Henegouwen,Waals-Brabant,Namen,Vlaams-Brabant,Luik,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Luxemburg, Oost-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, West-Vlaanderen, Henegouwen, Waals-Brabant, Namen, Vlaams-Brabant, Luik, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.