Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 16

Volgende
Intersentia

Uitgever Hoger Onderwijs

Relatiebouwer in de academische wereld met passie voor economie

Intersentia | Vlaanderen, met standplaats Mortsel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Intersentia is een gereputeerde informatieve uitgeverij met kantoren in Mortsel en Cambridge (UK). Momenteel zoeken wij voor de uitbreiding van ons uitgeefteam een: 

Uitgever hoger onderwijs
 

Uitgever Hoger Onderwijs

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Samen met je collega uitgevers voor de professionele markt, het redactie-, marketing- en IT team bouw jij het bestaande Intersentia fonds voor het hoger onderwijs verder uit. Daarbij staan kwaliteit en innovatie centraal.
 
Je onderhoudt en legt vlot contacten met docenten in het hoger onderwijs. Enerzijds als gebruikers van Intersentia studieboeken, anderzijds als potentiële auteurs.
 
Je coördineert de uitgaven in je fonds, maakt duidelijke afspraken met auteurs, je komt afspraken altijd correct na en communiceert duidelijk met je collega’s.
 
Je hebt een belangrijke budgetverantwoordelijkheid, je bepaalt zelf je agenda en je rapporteert rechtstreeks aan de directie.
 

Profiel

Wie ben jij?

Jij bent dynamisch, extravert, goed in staat zelfstandig te werken. Je hebt een masterdiploma en een bijzondere interesse in sociale wetenschappen met een voorkeur voor economische thema's.

Jij bent innovatief en ondernemend. Je bedenkt nieuwe uitgaveproducten. Je laat je creativiteit los op de vorm van het product, op de inhoud of op de manier waarop je het promoot. Dat je de rol van vernieuwer kunt spelen laat je niet alleen zien met je plannen voor nieuwe titels, maar ook in je visie op de groeimogelijkheden van het hele fonds.

Jij bent besluitvaardig! Jij beoordeelt een uitgeefidee op haalbaarheid, commercieel succes en kwaliteit van de auteur. Jij durft knopen door te hakken!

Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht? Jouw sterkte is dat je op basis van een combinatie van gedegen marktonderzoek, marktkennis én intuïtie kunt voorspellen wat jouw uitgave op de markt gaat doen. Je ziet de gaten in de markt van het hoger onderwijs en je kunt de best passende match maken tussen de wensen van de docenten, studenten en het uitgaveproduct.

Je bent een netwerker met communicatietalent. Als uitgever ben je een leider en een strateeg. Je moet precies weten welke belangrijke mensen je in je netwerk moet hebben en hoe je met hen moet communiceren om hun motivatie aan te wakkeren. Je wil immers dat ze zich gaan inzetten voor jouw uitgave door goed te schrijven.

Je bent vertrouwd met het hoger onderwijs of je bent bereid je snel in te werken.

Aanbod

Wat bieden wij?:

Een aantrekkelijk salarispakket
Bedrijfswagen
Extralegale voordelen (groepsverzekering en hospitalisatieverzekering)
Een dynamische en jonge werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s
Een gezond bedrijf in volle ontwikkeling met ruimte voor ideeën en de vrijheid om een mooi educatief fonds verder te ontwikkelen.
 

Interesse?

Stel je online kandidaat via www.searchselection.com en solliciteer rechtstreeks op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. 
Limburg,Antwerpen,Brussel,West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Hoger onderwijs' jobs in Limburg, Antwerpen, Brussel, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.