Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 10

Volgende
Stad Tongeren

Uitbater Horeca

Gallo-Romeins Museum Tongeren

Stad Tongeren | Tongeren | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Het Gallo-Romeins Museum is al vele jaren een toeristische trekpleister voor de stad Tongeren (en de Haspengouwse omgeving).
Het Museum wist zich de afgelopen jaren ondermeer een ijzersterke reputatie op te bouwen voor wat de organisatie van gezinsvriendelijke tijdelijke tentoonstellingen betreft.  Momenteel kan u er terecht voor de expo ‘Stonehenge, Voorbij het Mysterie’.
In 2011 werd de instelling zelfs beloond met de prestigieuze EMY-Award (titel: 'European Museum of the Year'). 
Het Gallo-Romeins Museum maakt in Tongeren bovendien deel uit van een ‘museumkwartier’.  Vlakbij het Gallo-Romeins Museum ligt immers de OLV-Basiliek.  Deze herbergt sinds kort 2 absolute ‘topmusea’, gekend onder de naam 'Teseum’.  Hier kan u enerzijds kennismaken met de historische kerkschat van de OLV-Basiliek (n.b. één van de ‘rijkste' in de lage landen) en anderzijds ontdekt u er - in de ondergrondse archeologische site - o.a. de eerste sporen van Romeins Tongeren.
De stad Tongeren profileert zich steeds nadrukkelijker op de (Euregionale) cultuurtoeristische kaart.
De toeristen bezoeken er (naast het reeds vernoemde Gallo-Romeins Museum of het Teseum) ook diverse andere erfgoedtoppers: de Romeinse en middeleeuwse stadsomwalling, de Romeinse tempelsite, de Moerenpoort of het Begijnhof.  Een bezoek aan begijnhofmuseum ‘Beghina’ mag in dit verband trouwens zeker niet ontbreken!
Datzelfde geldt trouwens ook voor de antiek- en brocantemarkt. Elke zondagvoormiddag brengen de vele standhouders tijdens deze markt hun meest waardevolle antiquiteiten of oude spulletjes aan de man. Deze markt ontvangt wekelijks een uitgebreid internationaal publiek!
Na afloop van de markt laven de bezoekers massaal hun dorst of stillen ze hun honger in één van de talrijke en kwalitatieve Tongerse eetgelegenheden.  De Tongerse keuken heeft zo stilaan een puike reputatie opgebouwd!  Tongeren telt maar liefst 3 restaurants met een Michelin-ster!  ‘Foodies’ komen bij ons dan ook aan hun trekken!
De horeca van het Gallo-Romeins Museum (ook wel Museum Kafee genoemd) is één zulke culinaire hotspot!

Uitbater Horeca

Functieomschrijving

De huidige concessie m.b.t. de uitbating van de horeca van het Gallo-Romeins Museum (ook wel gekend onder de naam ‘Museum Kafee’) loopt kortelings ten einde.
De stad Tongeren heeft dan ook recent een gunningsprocedure uitgeschreven om een nieuwe concessie af te sluiten.

 

Profiel

Het bestek met de procedurevoorschriften en de  concessie-voorwaarden kan u terugvinden via cloud.3p.eu/Downloads/1/1428/0H/2018.

Interesse?

Mocht u vragen hebben aangaande deze procedure, dan kan u hiervoor steeds terecht bij roeland.scheepers@stadtongeren.be of telefonisch via
012 80 02 02.
Offertes indienen kan tot uiterlijk dinsdag 5 februari 2019 om 11 uur.
 
Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Horeca management' jobs in Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.