Terug naar zoekresultaten
Accent

Tuinarbeider

Via Accent

Staat 14 dagen op Jobat.be

Het tuinbouwbedrijf dat ontstaan is uit een goeie vriendschap is sinds een aantal jaar een gerenommeerde naam in regio Poperinge.
Naast tuinonderhoud staan ze ook bekend voor hun tuinaanleg en ?architectuurrealisaties. Voor zowel voorjaars- zomer- en najaarssnoei staat het team paraat om nauwkeurig en efficiënt de klus te klaren. Doorheen de jaren heeft de klant zich gespecialiseerd in het snoeien van rozen en fruitbomen.

Tuinarbeider

Functieomschrijving

Samen met je collega?s steek je dagelijks de handen uit de mouwen vanaf 7:30 uur. Na een dag wieden schoffelen en opkuisen kun je je dag met een voldaan gevoel afronden rond 17:00 uur hangt natuurlijk af van het werk! Wil je daarboven overuren kloppen? Nog beter!

Profiel

Nooit meer binnen werken goedlachse collega?s en nog eens betaald worden? Dat kan! Zie je werk van kilometers ver en heb je handen aan je lijf? Zelfs zonder enige ervaring is onze klant op zoek naar jou!

Aanbod

Naast een gevarieerd takenpakket geeft de klant je de nodige verantwoordelijkheid op elk project. Snoeien doet groeien. De klant zal samen met zijn jong team je de kneepjes van het vak stap voor stap aanleren.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.