Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 51

Volgende
TUI

TUI Kids Entertainer

TUI | Buitenland | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

TUI Kids Entertainer

Functieomschrijving

Als Kids Entertainer bij TUI bezorg je onze jongste gasten een geweldige vakantie. Met een Kids Club programma boordevol leuke, creatieve, opwindende en inspirerende activiteiten voor kinderen tot elf jaar maak je het verschil voor gezinsvakanties in het buitenland.

U hebt een flexibel Contract positie waarvoor een EU-paspoort op het moment van de reis en u kan naar om het even wie van onze 115 bestemmingen worden geboekt.

Takenpakket

Als Kids Entertainer bij TUI ga je aan de slag in het buitenland in een leuke en veilige omgeving waar je deel uitmaakt van het internationale Kids Club team. Je neemt ook deel aan en helpt bij andere evenementen van het team. Het gaat hier om dag- en avondactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een family activiteiten, kinderparade en kids disco.

Je staat niet alleen in voor kinderopvang, maar helpt ook problemen van klanten op te lossen en zet je samen met het Destination Team in om een glimlach te toveren op het gezicht van onze gasten. Je bent positief ingesteld en gebruikt je kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de normen en procedures van onze Kids Club altijd nageleefd worden. Je bent enorm gemotiveerd en bereid er alles voor te doen om de kinderen een onvergetelijke reis te bezorgen.

Profiel

 • e hebt ervaring met het animeren en begeleiden van kinderen in een professionele omgeving
 • Je bent bereid een getuigschrift Eerste Hulp ( EHBO) aan Kinderen te behalen voor de volledige duur van de job
 • Je werkt zelfstandig, bent flexibel en staat open voor een buitenlandse uitdaging met wisselende uren op één van onze reisbestemmingen
 • Je bent zelfzeker, creatief ingesteld, enthousiast, zit boordevol leuke ideeën en maakt moeiteloos deel uit van een internationaal team
 • Je bent communicatief sterk in Nederlands, Frans en Engels. Kennis van bijkomende talen is een voordeel maar geen must
 • Je bent beschikbaar voor de periode april tot en met oktober ( volledig seizoen) of voor de 2 volle maanden juli en augustus (hoogseizoen)
 • Je bent bereid een TUI opleiding Kinderbegeleiding te volgen in maart of april

Aanbod

TUI Destination Experiences maakt deel uit van de TUI Groep, de grootste toerismegroep ter wereld, actief in 180 landen wereldwijd. Onze 66.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klantenbelofte “Discover your smile” waar te maken.

Help ons een glimlach te toveren op het gezicht van onze gasten; in ruil daarvoor ontvang je een competitief loon en voordelen zoals heen-en terugvluchten en accommodatie. Je krijgt de kans je talenkennis aan te scherpen en te bouwen aan een internationale carrière als deel van ons enthousiast multicultureel team.

Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Animator, monitor, educatief medewerker
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Buitenland
 • Alle vacatures bij TUI

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Animator, monitor, educatief medewerker' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.