Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende
Recupel vzw

Treatment Analyst

Recupel vzw | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Maak deel uit van de circulaire economie 
als m/v Treatment Analyst bij Recupel

Werken aan een duurzame wereld is een uitdaging die niet alleen de nodige maatschappelijke consensus vraagt, maar ook en vooral actieve denkers en doeners. Overtuigde, respectvolle en efficiënte professionals zoals je die vindt bij Recupel, de Europese marktleider in het verzamelen en verwerken van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur.
Wil je, net zoals zij, je talent, je kennis en je enthousiasme ten dienste stellen van een eigentijdse, maatschappelijk relevante organisatie, dan zien we je komst alvast met plezier tegemoet.

Treatment Analyst

Functieomschrijving

Je opdracht is veelzijdig
Recupel rekent op je voor de coördinatie en de opvolging van de depollutie en de verwerking van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA). Je onderhoudt daartoe nauwe contacten met de verwerkers en voert zelfstandig of in samenwerking met externe specialisten controles en audits bij hen uit, dat alles met het oog op een optimale samenwerking. Ook de coördinatie en de opvolging van projecten en studies ter verbetering en ondersteuning van de verwerking behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je ook de dataverwerking voor de interne en externe rapportering van de inzamelings- en verwerkingsoperaties voor je rekening neemt. Idem voor de organisatie en opvolging van steekproefanalyses van de opgehaalde fracties e-waste (AEEA). En tenslotte sta je in voor de correcte administratieve opvolging van dat alles, zoals: prefacturatie, controle van facturen, verslagen, telefonische en schriftelijke contacten met verwerkers, samplers en controle instanties.

Profiel

Je profiel is al net zo veelomvattend
Je hebt idealiter een master- en minimum een bachelordiploma in een STEM-richting (Science, Technology, Engineering, Mathematics) en al een 5-tal jaren werkervaring. De verwerking van elektro-afval (AEEA) en vooral de technische en chemische aspecten ervan vind je een boeiende materie. Je deelt de waarden van Recupel en past die ook consequent toe in je professionele omgeving. Heb je een milieu-opleiding gevolgd of al in of voor de milieusector gewerkt, dan mag je alvast twee plussen aan je kandidatuur toevoegen. Wat we ook sterk in je waarderen is je analytisch vermogen, je projectmatige en gestructureerde aanpak – autonoom én in teamverband-, de durf om dingen in vraag te stellen en de kunst om oplossinggericht te denken. En voeg daar in één moeite ook maar proactiviteit, multi-inzetbaarheid, diplomatie en verantwoordelijkheidszin aan toe.  Je bent vertrouwd met IT en MS Office en hebt een vlotte kennis van de beide landstalen. Uiteraard ben je ook goed in Engels.

Aanbod

Recupel biedt je wat je toekomt
Er wacht je een gevarieerde activiteit waarin zowel data-analyse als projectwerk essentieel zijn. Je komt terecht in een aangename, conviviale werkomgeving die de principes toepast van het Nieuwe Werken (NWoW). Je werkt afwisselend in Brussel en tijd- of plaatsonafhankelijk. En last but not least kan je rekenen op een marktconforme verloning die rekening houdt met je opleiding, ervaring en talent.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw en mooi avontuur. Solliciteer via de "Solliciteer nu"-knop onderaan of contacteer Inge Egberghs, Talent Acquisition Manager, via 0475 504 563.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.