Terug naar zoekresultaten

Transportplanner

385519195

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Transportplanner

Functieomschrijving

Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde transportplanner. Je bent verantwoordelijke voor de planning van een 50tal distributiewagens en trailers en zorgt ervoor dat deze optimaal geladen worden. Daarnaast sta je in voor de opvolging en controle van de leveringen en afhalingen binnen België. Je bent het eerste aanspreekpunt aan het loket voor de chauffeurs en onderhoudt goede contacten met hen. Tot slot geef je de chauffeurs instructies bij hun dagelijks vertrek, je geeft hen de nodige opdrachten, documenten en penkeys mee, volgt de routes op en checkt de vertrek- en aankomsttijden.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een A2-diploma en hebt reeds een eerste ervaring binnen de distributie- of transportsector. Je bent stressbestendig en hebt een goede geografische kennis van België en het Belgische wegennet. Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans. Je werkt vlot met de computer en bent bereid om in een 2 ploegenstelsel te werken.

Aanbod

Een boeiende, stabiele job binnen een sterk groeiend familiebedrijf. Een degelijke opleiding en ondersteuning vanuit het hoofdfiliaal, met de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen andere filialen in binnen- en buitenland. Een marktconform salaris met extra-legale voordelen. Na een positieve evaluatie, kan je jouw vast contract bekomen.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Willebroek (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.