Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 8

Volgende

TRANSPORTPLANNER

* Productieomgeving
* Stressbestendig
* Excel wizard

Via Hays Response Gent

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor een bedrijf in de regio Sint-Niklaas is Hays Response Gent op zoek naar een Transportplanner:

TRANSPORTPLANNER

Functieomschrijving

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het verdelen van de orders over de verschillende vrachtwagens. Je zorgt voor een nauwgezette planning, rekening houdend met de laad- en losadressen, producten, beschikbaarheid van vrachtwagens en chauffeurs,… Je neemt hierbij de administratieve verwerking op zich. Daarnaast fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor chauffeur bij problemen. Verder heb je rechtstreeks contact met klanten en verzekert hen een goede opvolging van de bestellingen.
Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze boeiende vacature van Transportplanner is Hays Response Gent op zoek naar iemand die hogere studies heeft genoten, bij voorkeur in de logistiek. Pas afgestudeerden maken zeker ook een kans op deze job. Je bent organisatorisch sterk en kan je indien nodig flexibel opstellen. Je kan zelfstandig werken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je bent punctueel en kan goed omgaan met stress. Verder heb je een goede talenkennis van het Nederlands en het Engels, waarbij kennis van het Frans een plus is. Je kan vlot overweg met het MS Officepakket en hebt kennis van SAP.

Aanbod

Onze klant biedt je een gevarieerde job met doorgroeimogelijkheden als Transportplanner binnen een aangename kmo. Je ontvangt een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en glijdende werkuren.

Heb je interesse in deze uitdagende job als Transportplanner in de regio Sint-Niklaas? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI-profiel. Je wordt doorverbonden met onze Hays Response website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures in de logistieke sector kan je contact opnemen met HAYS Response Gent op 09/267.99.86. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dispatcher' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.