Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 41

Volgende
Accent

Transportplanner/ Dispatcher (M/V)

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant is een winkelcenter met alles onder 1 dak! Je vindt hier werkelijk alles van kleding tot keukens van hifi en huishoudgerief tot (klein)meubelen van doe-het-zelfmateriaal tot kachels ; barbeques en kerstversiering. Het familiebedrijf is door zijn jarenlange ervaring een gevestigde waarde in de regio en ver daarbuiten geworden. Gezien zijn ligging buiten de stadskern en beperkte mogelijkheden met het openbaar vervoer is het belangrijk om persoonlijk vervoer te hebben. Er is uiteraard wel gratis parking voorzien.

Transportplanner/ Dispatcher (M/V)

Functieomschrijving

Als transportplanner/dispatcher plan en organiseer je het nationaal en/of internationaal transport van verschillende goederen over de weg. Je bepaalt de geschikte belading en je stippelt routes uit. Daarnaast coördineer je de activiteiten van alle betrokken collega's en chauffeurs met het oog op maximaal rendement. Je begeleidt waar nodig.

Profiel

?Je werkt in een magazijnomgeving waar je je eigen kantoortje hebt. Je communiceert vlot met klanten opdrachtgevers leveranciers en chauffeurs. Je bent een geboren organisator stressbestendig en je haalt het beste uit je computer. Je bent op de hoogte van de wettelijke reglementeringen en bent vertrouwd met het Belgische en Noord-Franse wegennet. Ervaring (of een specifieke opleiding) in de transportsector is een pluspunt net als je grondige kennis van Nederlands en Frans.

Aanbod

Er ligt een uitdagende job op je te wachten in een dynamisch familiebedrijf waar een toffe bende collega's je verwelkomt. Je mag je verwachten aan een competitief salarispakket in lijn met je ervaring en competenties. Je krijgt ook kansen tot verdere ontplooiing en groei.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.