Terug naar zoekresultaten

TRANSPORT PLANNER

379118976

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TRANSPORT PLANNER

Functieomschrijving

Als Transport Planner ga je voor onze klant aan de slag op de werkplaats op Linkeroever. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en verdeling van de vervoersopdrachten aan onze chauffeurs. Dit voor zowel onze haventransporten, als de inland-transporten in de Benelux. Samen met 5 collega?s zal je instaan voor de functionele aansturing van een 50-tal eigen? en een 30 charterchauffeurs. Hiervoor kan je terugvallen op een eerste ervaring in baantransport. Je verantwoordelijkheden bestaan uit; - Inplannen van vervoersopdrachten - Toekennen van de opdrachten aan de chauffeurs - De opvolging hiervan, zowel tijdens als na de uitvoering - Uitbesteden van bepaalde transportopdrachten aan charterfirma?s - Je draagt bij tot het behalen van de kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen - Eerste-lijn contact voor de chauffeurs als onze klanten - U rapporteert aan de teamleader Wij zoeken een flexibele teamplayer die gemotiveerd en service gericht is. Een medewerker die streeft naar een optimaal rendement van onze vrachtwagens volgens onze bedrijfseigen procedures.

Profiel

Je beschikt over:

- A2 diploma
- Goede kennis van MS Excel
- Basis ervaring logistiek
- Ervaring met baantransport
- Zeer goede kennis NL, goede kennis Engels, noties Frans
- Rijbewijs B en eigen wagen
- Goed probleemoplossend vermogen
- Hands on en ondernemend
- Stressbestendigheid
- Goed communicatie vermogen

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Wij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Doel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.