Terug naar zoekresultaten

1 van 8

Volgende
STIB-MIVB

Transport Applications & Methods Specialist (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 7 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Transport Applications & Methods Specialist (M/V)

Functieomschrijving

Als Transport Applications & Methods Specialist werk je in ons departement Network Management. Je hoofdopdracht bestaat erin projecten te beheren op het vlak van tools en processen voor het beheer van het vervoersaanbod en te zorgen voor de implementatie van deze projecten. Zodra de projecten de operationele fase zijn ingegaan, vervul je ook de rol van key user.

Je voornaamste verantwoordelijkheden:
 • Rol van business analyst: je analyseert de behoeften van de verschillende gebruikers van de vervoerstoepassingen, namelijk de departementen Ontwerp, Modellering en Planning van het Vervoersaanbod. Je vertaalt hun behoeften in bestekken en processen en projecten.
 • Rol van Project Manager: in functie van het project verwezenlijk of coördineer je de verschillende fases. Je zorgt voor de business case, het projectplan, de planning, de budgetten, de communicatie en het leiden van de verandering, de opleiding en de interne begeleiding.
 • Rol van Key/Super User: je staat in voor het functioneel beheer van bestaande tools of tools die voortvloeien uit projecten, je ziet zowel intern als extern toe op de evolutie van de tools en methodes, je leidt de eindgebruikers op of informeert ze.

Profiel

 • Universitair diploma in een wetenschappelijke of technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Kennis van en ervaring met projectbeheer is essentieel, je bent in staat om business cases, projectplannen op te maken, budgetten te beheren en samen te stellen, enz.
 • Uitstekende managementvaardigheden: vermogen om te luisteren en te analyseren, kritische ingesteldheid en zin voor synthese, open en transparante communicatie, transversaal denkvermogen, uitstekende organisatievaardigheden en een goed vermogen om veranderingen te beheren.
 • Kennis van de MS Office tools en een goede algemene affiniteit met alles wat met techniek en IT te maken heeft.
 • Enthousiasme, verantwoordelijkheid en engagement staan bij jou centraal.
 • Operationele kennis van het Nederlands en het Frans.

Aanbod

 • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
 • Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
 • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Product management
 • Sector: Logistiek, Transport en Handling
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.