Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 20

Volgende
Accent

Traiteur Kok /Patissier (m/v)

Accent | Limburg | Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

  • Bekende traiteur zaak die werkt over heel Limburg /Antwerpen/Brussel.

Traiteur Kok /Patissier (m/v)

Functieomschrijving

Als Kok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je werkt alleen of je hebt één of meerdere keukenhelpers of hulpkoks onder je. ? Je werft keukenpersoneel aan en leidt deze op. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: aankoop en onderhandelingen met de leveranciers bevoorrading opslag en bewaring. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit past de recepten aan berekent de kosten en bepaalt de prijzen. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je werkt in commerciële restauratie grootkeuken sociale restauratie traiteur centrale en industriele keuken enz. ? Je werkt overwegend rechtstaand. Je staat bloot aan warmte en soms aan koude. Je maakt soms verplaatsingen naar leveranciers. Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen. ? Je werkuren wisselen van dag tot dag met of zonder pauze. Je werkt ook op zon- en feestdagen. Drukke en kalmere periodes wisselen af.

Profiel

  • Je hebt geen probleem om in het weekend te werken
  • Je kan je makkelijk verplaatsen
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je hebt een grondige basis als kok om te kunnen werken in patisserie
  • Afgestudeerd in hotelschool is een pluspunt
  • Je hebt een passie voor patisserie
  • Je werkt graag in een stabiel team
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en net voorkomen

Aanbod

  • Vast werk
  • Werken me een stabiel team
  • Interne opleiding desserts
  • Variabele dagtaken
  • Werken op verplaatsing (evenementenfeestjesbbq..)
  • Aangenaam werkrooster
  • Losse sfeer

Interesse?

VG13/BUO
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Reisbegeleiding' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.