Terug naar zoekresultaten

TRAINING COORDINATOR

* opzetten en opvolgen van trainingen
* goede kennis Frans
* communicatief sterk

Via BEMAS | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een dynamische non-profit vakvereniging voor iedereen die met technisch onderhoud te maken heeft. Door mensen samen te brengen en kennis te delen rond onderhoud en asset management wordt de brug geslagen tussen de competitieve industrie en de economische welvaart.

TRAINING COORDINATOR

Functieomschrijving

Een eerste luik binnen je functie bestaat uit "Training Management", waarbij je zorgt voor het inplannen en opvolgen van alle trainingen, seminars en workshops. Je staat in voor het kwaliteitssysteem voor de opleidingen en contacteert proactief bedrijven om het opleidingsaanbod voor te stellen. Een tweede luik bestaat uit de coördinatie, administratie en praktische organisatie van activiteiten en opleidingen, waarbij je ook instaat voor de logistieke afhandeling. Je volgt de registraties van de deelnemers op en verzorgt ook de communicatie rond het praktische verloop van de opleiding. Soms zal je ook aanwezig zijn bij de opstart van de opleidingen (verschillende locaties in Vlaanderen). Je verzamelt de feedback na opleidingen en verwerkt deze. Als derde luik ben je verantwoordelijk voor het gedeelte "Strategic Training Development" waarbij je in overleg met alle stakeholders nadenkt over de evolutie en uitbouw van het opleidingsaanbod. Om continu de kwaliteit van de opleidingen te verbeteren werk je nauw samen met de trainers en met alle andere betrokkenen. Je wordt de trekker voor de selectie en implementatie van een Training Management System en Learning Management System. Je neemt de lead in het uitbouwen van het digitale trainingsaanbod.

Profiel

Je hebt een uitstekende kennis (gesproken en geschreven) van het Nederlands en een vlotte kennis van het Frans om met je Franstalige collega's en leden te kunnen overleggen. Een goede kennis van het Engels is een sterk pluspunt. Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt de juiste relevante werkervaring, met interesse in de wereld van (technische) opleidingen. Je bent communicatief, goed georganiseerd (je houdt van organiseren!), zelfsturend en werkt graag met deadlines. Met MS Office kan je vlot werken en je maakt je nieuwe digitale tools snel eigen. Je hebt een rijbewijs B, want soms zal je aanwezigheid op diverse locaties in Vlaanderen noodzakelijk zijn voor de praktische begeleiding van de opleidingen.

Aanbod

Je komt terecht in een betekenisvolle job in een non-profit organisatie met een belangrijke toegevoegde waarde voor de ganse economie in België. Je zal in contact komen met heel wat mensen uit diverse takken van de Belgische industriële wereld. Voor de taken die je nog niet beheerst, kan je rekenen op een training on the job alsook op externe vormingen.

Is dit de job die tot je verbeelding spreekt? Solliciteer dan asap!

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Training & opleiding

Populaire jobs in Training & opleiding:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Training & opleiding
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.