Terug naar zoekresultaten

TRAINING COORDINATOR

* Familiale cultuur
* People management
* Ownership

Via Hays

Voor onze klant, gevestigd in Groot-Bijgaarden, zijn we op zoek naar een Training Coordinator die een team van twee trainers gaat aansturen. Dit bedrijf heeft vestigingen in 22 landen en is actief in een sector die een combinatie is van retail en de verkoop van paramedische en technologische producten en diensten. De hoogopgeleide workforce bestaat uit een 160-tal personen. De communicatie in dit bedrijf is direct en er is ruimte voor initiatief. De dienstverlening en het welzijn van klanten staan altijd centraal.

TRAINING COORDINATOR

Functieomschrijving

Als Training Coordinator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een beleid omtrent opleiding en ontwikkeling dat aansluit met de bedrijfsstrategie. Je bent verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van twee interne trainers. Verder bepaal je welke opleidingen intern georganiseerd worden en sta je in voor de rekrutering van externe partners. Als Training Coordinator zal je tevens instaan voor het coachen en geven van trainingen aan medewerkers. Je onderhoudt ook contacten met je trainingscollega's in het buitenland en wisselt met hen ervaringen uit. Je vertaalt internationale projecten naar het Belgisch niveau. Tot slot sta je in voor het beheer van het budget van je afdeling en maak je rapporten op omtrent de opleidingen die worden georganiseerd. Je beheert ook het Learning Management System.
Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma HR en hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in learning and development en als trainer. Je bent verantwoordelijk en neemt ownership over de diverse projecten die je worden toegekend. Initiatief nemen en zelfstandig werken zijn geen probleem voor je. Je bent in staat om knopen door te hakken om de trainingsdoelstelling te behalen. Idealiter heb je ervaring in de FMCG, retail of life sciences sector. Daarnaast heb je ook een team geleid. Je bent communicatief sterk en erg detailgericht. Je bent drietalig (NL/FR/EN).

Aanbod

Onze klant biedt een vaste job aan met een marktconform salaris en extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en internationale omgeving die persoonlijke groei en ontwikkeling in het vaandel draagt.

Heb je interesse in deze job als Training Coordinator in Groot-Bijgaarden? Upload je cv online t.a.v. Myriam Warson van Hays Human Resources of contacteer haar op het volgend nummer: 0498 17 67 36.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs HR management

Populaire jobs in HR management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.