Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Vias institute

Trainer Sensibiliseringscursussen

Regio Mechelen-Antwerpen

Vias institute | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

De verkeersveiligheid verbeteren, samen met de mobiliteit en de maatschappelijke veiligheid. Dat is het doel van Vias institute als belangrijk Belgisch kenniscentrum. Als werknemer bij Vias institute werk je samen met 120 collega's mee om die doelen te verwezenlijken.

Werken bij Vias institute betekent werken aan uitdagende projecten, flexibel en klantgericht oplossingen aanreiken en de kans om te groeien.
 

Trainer Sensibiliseringscursussen

Functieomschrijving

Vias institute organiseert sensibiliseringscursussen rond (verkeers)veiligheid. Als trainer organiseer en geef je vorming aan verschillende doelgroepen, met als focus het initiëren van gedragsverandering.
 
Voor verkeersovertreders zijn er verschillende modules, afhankelijk van de aard van de verkeersovertreding, vb rijden onder Invloed van alcohol of drugs, overdreven snelheid, agressie...  Deze cursussen worden niet alleen op weekdagen, maar ook op zaterdag en 's avonds georganiseerd.
 
Daarnaast geef je ook workshops in bedrijven die hun medewerkers willen sensibiliseren. Er zijn workshops rond verschillende thema’s, telkens werk je interactief en met diverse methodieken.  
 
Je geeft gemiddeld 40 uren vorming per maand (in een 80% tewerkstelling), waarvan maximaal 4 avonden en 2 zaterdagen per maand. Je besteedt de overige tijd aan voorbereiding, administratie, teamoverleg en het onderhouden van contacten met onze partners,zoals het parket en de justitiehuizen. De vormingen worden zoveel als mogelijk in je eigen regio georganiseerd, je werkt 1 dag per week op ons kantoor in Brussel en kan ook deels van thuis uit werken.
 
Momenteel zoeken we trainers in de regio Mechelen-Antwerpen.

 

Profiel

 • Je hebt een bachelor opleiding (psychologie, maatschappelijk werk,… )
 • Je hebt minstens 2 jaren ervaring met het geven van vorming. Ervaring in één van de volgende domeinen is een troef: groepswerk, forensisch werk, middelengebruik, agressieproblematiek.
 • Je hebt interesse voor veiligheid in het algemeen en voor verkeersveiligheid in het bijzonder.
 • Je wil geen 9-5 functie, maar houdt van een flexibele agenda waarbij je je werk en werktijd in grote mate zelfstandig kan inplannen.  
 • Je bent georganiseerd en gestructureerd, je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en respecteert deadlines.
 • Je woont bij voorkeur in de vermelde regio, je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen.
 • Je hebt een basiskennis Frans.
 
 

Aanbod

Vias institute biedt je een voltijds of deeltijds (minimum 80%) contract van onbepaalde duur. Je ontvangt een marktconform brutoloon (bachelor niveau), aangevuld met interessante extra-legale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, onkostennota,... ).

Je werkt in een dynamische en professionele werkomgeving. Je maakt deel uit van een multidisciplinair tweetalig  team. Er is een pedagogisch kader voorzien ter ondersteuning onder de vorm van intervisie, supervisie en opleiding.  


 

Interesse?

Interesse?
 
Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@vias.be
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kim Dufraing, 02 244 15 58.
 
Mechelen - Lier,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleiding en training' jobs in Mechelen - Lier, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.