Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 6

ASAP TalentXperts Antwerpen

Trainer reinigingsoplossingen

ASAP TalentXperts Antwerpen | Wilrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België.
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Trainer reinigingsoplossingen

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is marktleider in zijn segment. Op een innovatieve manier benaderen zij de markt en staan ze garant voor kwaliteit en degelijkheid.  De sfeer van een familiebedrijf, gecombineerd met de georganiseerde en gestructureerde aanpak dankzij de Duits roots? Het werkt!  Ter vervanging van iemand die op pensioen gaat,  zoeken we voor hen momenteel een technisch trainer die ook de rol van product specialist op zich neemt. 
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Laat het ons weten!

Technisch trainer – specialist technische producten
 
 • Samen met jouw collega werk je aan de verdere uitbouw en naamsbekendheid van 2 productgroepen binnen professionele reiniging/onderhoud door het geven, coördineren van alle trainingen en het beheer van alle productdocumentatie.
 • Als product specialist beheer je de jouw toegewezen productportefeuille, volgt je de markt op de voet en beheer je alle documentatie en materiaal (intern en extern).
 • Daarnaast sta je in voor het trainingsluik, wat tweeledig is. Enerzijds beheer en organiseer je - en salestrainingen. Je stelt de opleidingskalender samen en bent dé contactpersoon voor het hoofdkantoor in Duitsland voor alles wat trainingen aangaat. Verder geef je zelf zowel Nederlands – als Franstalige producttrainingen aan interne mensen, dealers en klanten.
 • Je maakt deel uit van een 7 koppige ploeg die instaat voor marketing in zijn geheel.

Profiel

 • Bij voorkeur gaan we op zoek naar een kandidaat met ervaring in het geven van (technische) trainingen. Dankzij jouw pedagogische kwaliteiten breng je materie duidelijk over, met oog voor een matuur, zeer divers maar ervaren publiek.  Verder ben je gebeten door techniek! Jouw passie voor technische producten zorgt ervoor dat je met enorme goesting zelf trainingen zal volgen om jouw kennis op peil te krijgen, maar productinformatie ook op een erg bedreven manier aan anderen kan overbrengen.
 • Als product specialist (50% van de functie) lanceer je producten, samen met collega’s van marketing, maar ondersteun je ook de sales om het product aan de man te brengen en geef je desgewenst technisch advies. Jij bent HET aanspreekpunt voor jouw productgroep, zowel intern als extern.
 • Gedreven, communicatief en altijd open om bij te leren, denk je mee na over de mogelijkheden om het product in de markt te zettenJouw humor en teamgeest maken jou de geknipte kandidaat voor deze rol!

Aanbod

Een mooie aanbieding binnen een degelijk bedrijf met goede organisatie en structuur. Voor iemand met passie voor techniek die graag zijn kennis overdraagt aan anderen, is deze functie een échte speeltuin! Jouw bedrevenheid omzetten in een succesvolle ervaring bij een degelijke naam op de markt?  Grijp je kans!
Werkuren zijn glijdend tussen 7 – 18u, plaats van tewerkstelling is een goed bereikbare locatie in Wilrijk. Verplaatsingen om trainingen te geven of zelf te volgen horen wij de job, laar een poolwagen staat al klaar op de parking!  Jouw inzet wordt beloond met een degelijk vast loon en een pakket extra legale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, …).

 

Interesse?

Interesse?  Neem contact op met antwerpen@talentXperts.be of via 0471/88.46.02 (spreek iets in op voicemail!). Ik kijk alvast uit naar jouw frisse ideeën
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleidingsorganisator / supervisor' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.