Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 47

Volgende
KTBA Belgium

Trainer en Consultant Quality Assurance

Regio Antwerpen - Vlaams-Brabant - Limburg

KTBA Belgium | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

KTBA Belgium is een snelgroeiend consultancybedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie. Samen met jou en met onze collega's uit Nederland bouwen we verder aan die groei. De open en informele werksfeer zorgt ervoor dat iedereen gehoord wordt. Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Zowel in de praktijk als van elkaar. Er zijn inhoudelijke colleges, er is een kenniscentrum en twee keer per jaar komen we met alle 180 collega’s samen tijdens de KTBA-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennis delen en vooral ook goede momenten beleven. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is! Daarnaast is het bijzonder om met zo veel collega’s samen te werken die allemaal een passie voor QA en voedselveiligheid delen.

Trainer en Consultant Quality Assurance

Functieomschrijving

Een leuke job voor jou?

Je wilt altijd het hoogst haalbare bereiken op het gebied van voedselveiligheid. Je kan spreken voor een groep en de geheimen van de kwaliteitszorg op een begrijpbare manier overbrengen. Je geeft graag inhoudelijke trainingen en deelt graag je ervaringen met productiemedewerkers en specialisten. Als consultant analyseer en beleef je wat er binnen de muren van de bedrijven gebeurt.

Jij bent ook op zoek naar een dynamische omgeving!


Wat houdt de functie in?

Je verzorgt regelmatig diverse inhoudelijke trainingen, zoals HACCP of interne auditor. Je hebt de mogelijkheid om bij zeer verschillende klanten op bezoek te gaan. Kleinere artisanale bedrijven, middelgrote KMO's of multinationals, overal ga je als trainer iets betekenen voor de medewerkers en specialisten.

Elk dag is anders. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven, zo is er veel diversiteit. In het ene project ben je als consultant verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Bij een volgende project vervang je de QA manager. Je hebt steeds een brede kijk en weet de potentiële commerciële kansen te herkennen en te signaleren.

KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert aansluit op je interesses, je kennis en ervaring.

Profiel

Wat vragen we?

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma richting voedingsindustrie of gelijkwaardig en minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen de food of feed industrie. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Frans is een zeer groot pluspunt.

Als trainer weet jij een enthousiast verhaal te vertellen en kennis over te dragen. Je voelt je prettig in een zelfstandige rol en staat stevig in je schoenen. Je kan goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Dat doe je ook als consultant, waar je als een projectleider inhoudelijke vraagstukken oplost en mensen moet motiveren en meekrijgen. Voor de functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en bereid bent om je te verplaatsen.

Aanbod

Wat bieden we?

Bij KTBA beloven we je een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en waar het evenwicht tussen werk en privéleven wordt gerespecteerd. Wanneer jij in dienst treedt zullen wij samen met jou een persoonlijk inwerkprogramma opstellen. We bekijken samen waarin wij jou kunnen begeleiden zodat je als zelfstandig trainer en consultant efficiënt aan de slag kan. Het marktconform salaris wordt aangevuld met een bedrijfswagen, laptop, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques alsook een persoonlijk opleidingsbudget!

Deze functie kan ook uitgeoefend worden in het stelsel van de vierdagenweek.

Interesse?

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Graag ontvangen we snel je CV en motivatiebrief via jobs@ktba.be
of via onze website www.werkenbijktba.be.
 
 
Asse,Limburg,Antwerpen,Leuven,Vilvoorde - Zaventem,Turnhout,Halle,Antwerpen & Haven,Tienen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Deeltijds of voltijds
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Tankkaart
 • Maaltijdcheques
 • GSM & smartphone
 • Laptop
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Hospitalisatieverzekering voor familie
 • Eco Cheque

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Asse, Limburg, Antwerpen, Leuven, Vilvoorde - Zaventem, Turnhout, Halle, Antwerpen & Haven, Tienen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.