Terug naar zoekresultaten
KTBA Belgium

Trainer en Consultant Quality Assurance

Regio Oost- en West-Vlaanderen

Bij KTBA Belgium

Staat 30 dagen op Jobat.be

KTBA Belgium is een snelgroeiende consultancy organisatie. Samen bouwen we verder aan die groei. De open en informele werksfeer zorgt ervoor dat iedereen gehoord wordt. Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Zowel in de praktijk als van elkaar. Er zijn inhoudelijke colleges, er is een kenniscentrum en vier keer per jaar komen we met alle 180 collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennis delen en vooral ook goede momenten beleven. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is! Daarnaast is het bijzonder om met zo veel collega’s samen te werken die allemaal een passie voor QA en voedselveiligheid delen.

Trainer en Consultant Quality Assurance

Functieomschrijving

Je verzorgt regelmatig diverse inhoudelijke trainingen, zoals HACCP of interne auditor. Je hebt de mogelijkheid om bij zeer verschillende klanten op bezoek te gaan. Kleinere artisanale bedrijven, middelgrote KMO's of multinationals, overal ga je als trainer iets betekenen voor de medewerkers en specialisten.

 

Elk dag is anders. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven, zo is er veel diversiteit. In het ene project ben je als consultant verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Bij een volgende project vervang je de QA manager. Je hebt steeds een brede kijk en weet de potentiële commerciële kansen te herkennen en te signaleren.

KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert aansluit op je interesses, je kennis en ervaring.

Profiel

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma richting voedingsindustrie of gelijkwaardig en minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen de food of feed industrie. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Frans is een zeer groot pluspunt.

 

Als trainer weet jij een enthousiast verhaal te vertellen en kennis over te dragen. Je voelt je prettig in een zelfstandige rol en staat stevig in je schoenen. Je kan goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Dat doe je ook als consultant, waar je als een projectleider inhoudelijke vraagstukken oplost en mensen moet motiveren en meekrijgen. Voor de functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en bereid bent om je te verplaatsen.

Aanbod

Bij KTBA beloven we je een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en waar het evenwicht tussen werk en privéleven wordt gerespecteerd. Wanneer jij in dienst treedt zullen wij samen met jou een persoonlijk inwerkprogramma opstellen. We bekijken samen waarin wij jou kunnen begeleiden zodat je als zelfstandig trainer en consultant efficiënt aan de slag kan. Het marktconform salaris wordt aangevuld met een bedrijfswagen, laptop, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques alsook een persoonlijk opleidingsbudget!

 

Deze functie kan ook uitgeoefend worden in het stelsel van de vierdagenweek.

Oudenaarde,Eeklo,West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Dendermonde,Ieper,Brugge - Oostende,Gent,Aalst,Veurne - Diksmuide,Roeselare - Tielt,Sint-Niklaas,Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Quality manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Oudenaarde, Eeklo, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Dendermonde, Ieper, Brugge - Oostende, Gent, Aalst, Veurne - Diksmuide, Roeselare - Tielt, Sint-Niklaas, Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.