Terug naar zoekresultaten

TRAINEESHIP PRODUCTIE-INGENIEUR

Traineeship als ingenieur productie bij Volvo Trucks Gent

Hays Response Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij vanuit Hays op zoek naar kandidaten voor een traineeship als productie-ingenieur.

* Start september 2019
* Master engineering
* Sterk analytische persoonlijkheid

TRAINEESHIP PRODUCTIE-INGENIEUR

Functieomschrijving

Het graduate program bij Volvo houdt in dat je gedurende 15 maanden intensieve training krijgt waarbij je een beeld krijgt van alle activiteiten binnen Volvo op wereldwijd niveau op vlak van manufacturing, veiligheid & gezondheid, kwaliteit, continuous improvement, supply chain, enz. Via het systeem van jobrotatie kom je meer te weten over de verschillende jobmogelijkheden bij Volvo. Na afloop van deze 15 maanden traineeship start je in de definitieve rol waar jouw interesse ligt.

Als productie-ingenieur ben je verantwoordelijk voor de productietechnieken binnen een bepaald deel van het assemblageproces. Op basis van goede analyses stel je aangepaste productiemethoden voor waarbij je rekening houdt met kwaliteit, veiligheid en ergonomie. Je creëert werkinstructies en stelt tijdsstudies op om het productieproces te optimaliseren. Je beslist welke installaties en tools gebruikt moeten worden. Voor dit alles werk je nauw samen met technische specialisten en jouw netwerking met andere Volvosites. Je neemt deel in de optimalisatie van de assemblage in een crossfunctionele aanpak met operatoren, het management en ingenieurs.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor dit afstudeerprogramma beschik je over een masterdiploma in engineering en heb je maximum 2 jaren ervaring. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels en je bent sterk analytisch ingesteld. Je bent procesgeoriënteerd en werkt graag in team. Bovendien ben je hands-on. Kennis van tijdsstudies en ervaring binnen lean manufacturing zijn mooie pluspunten.

Aanbod

Volvo Trucks Gent promoot persoonlijke groei via individueel werk, maar ook via teamsessies waarbij je steeds ondersteund wordt door jouw manager en mentor. Het bedrijf biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Heb je interesse in deze uitdagende job voor een graduat program als productie-ingenieur? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer met je LI-profiel. Je wordt doorverbonden naar de Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij Volvo kan je contact opnemen met Hays Gent op 09/233 11 83 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Logistiek management

Populaire jobs in Logistiek management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.