Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 28

Volgende
Hudson Belgium NV

TRAINEESHIP IN HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Master met potentieel

Via Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.
 
Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.
 
Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Ter ondersteuning van onze sterke groei en met het oog op het aantrekken van HR potentieel, zijn we op zoek naar twee (m/v):

TRAINEESHIP IN HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Functieomschrijving

 • Je start jouw HR traineeship binnen het HR team van Hudson. Binnen dit team leer je diverse HR processen kennen en werk je mee aan trainings- en rekruteringsprojecten. Je zal samen met jouw collega’s de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen, waarbij je meehelpt om de behoeften van de verschillende afdelingen op te lijsten en de juiste rekruteringsmethode voor te stellen. Je onderhoudt daarvoor zelfstandig contacten met jouw interne klanten en leert geleidelijk aan meer omtrent de brede dienstverlening van Hudson. Je volgt opleidingen om de Hudson methodologie inzake rekrutering en assessment te leren zodat je je optimaal voorbereidt op de opdrachten die je bij klanten zal uitvoeren.
 • Na een 6-tal maanden krijgt jouw traineeship verder vorm en word je ingezet op HR projecten bij klanten. Na 12 maanden loopt jouw traineeship af en bekijken we samen aan welk team binnen Hudson je wordt toegewezen, waar samen met jou verder werk wordt gemaakt van jouw groeitraject.
 • De juiste man of vrouw op de juiste plaats, is iets wat jou zeker aantrekt en waar je zelf een meerwaarde wil in leveren. Je wordt de gesprekspartner van kandidaten met wie je open reflecteert over hun carrière en professionele aspiraties en waarmee je een vertrouwensrelatie opbouwt. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid om je projecten doelgericht tot een succesvol einde te brengen, ondersteund door een team van gemotiveerde HR medewerkers die gedreven zijn om hun interne klanten en kandidaten de perfecte oplossing of opportuniteit te bieden.

Profiel

 • Je hebt een master diploma en een eerste relevante werkervaring is een troef. Je wil een brede ervaring verder opbouwen op het vlak van mensen, human resources management, diverse HR functies en bedrijven.
 • Je bent een gedreven teamspeler en je combineert een servicegerichte ingesteldheid met een gezonde commerciële drive. Je bent leergierig, ondernemend, flexibel en creatief. Een goede talenkennis is een troef.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE767718 naar hr.careers@jobs.hudson.com
Hudson t.a.v. Stephanie Maryns
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.