Terug naar zoekresultaten
Lidl

Traineeship Projectmanagement

Lidl | Merelbeke | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Maar die groei is nog maar het begin. Het is onze droom om nog meer harten van klanten te winnen met onze verse groenten en ons lekker brood. Elke dag opnieuw. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 8500 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Door hun inzet en hun ideeën, maken zij elke dag het verschil en doen zij Lidl groeien. Zin om mee te groeien?
 

Traineeship Projectmanagement

Functieomschrijving

Retail is marge, omzet en slimme processen.
En daar zijn we bij Lidl ijzersterk in. We zijn de nummer één in Europa en ons groeipad is nog maar pas begonnen. Dat zo’n evolutie voor boeiende cijfers en IT-infrastructuur zorgt, spreekt voor zich. Dat jij daar als jonkie een reële impact op hebt, is iets minder evident. Maar het is wél de realiteit bij Lidl. Als je durft, tenminste ...

Van trainee tot projectmanager in finance.
Eerst leer je Lidl van binnenuit kennen en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel, verzamelt bestellingen met je vorklift. Daarna word je ingewijd in ons hoofdkantoor. Je krijgt steeds grotere en belangrijkere projecten op je bureau. Afhankelijk van je eigen interesses kunnen dit finance of IT gerelateerde projecten zijn zoals een nieuw stockbeheersysteem of andere uitdagende projecten die je van A tot Z tot een goed einde brengt.

Wat gebeurt er na je traineeship?
Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers. Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

Profiel

Een traineeship projectmanagement finance bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.
De basis is jouw diploma in een economische richting en maximum 3 jaar werkervaring. Je bent een allrounder met interesse in finance en IT. Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen, een helicopterview en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je kritischer en analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. Nederlands is een vereiste. Frans en Duits is een leuke extra.

Aanbod

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …
Zorgen we voor een mooi loonpakket, een bedrijfswagen, goeie begeleiding en wie weet zelfs een rechtstreekse lijn met onze CFO. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.
 

Hebben we je kunnen prikkelen voor dit traineeship?
Solliciteer dan nu! Kort daarna volgt een video-interview. Doorsta je dit, dan staat je een grondige kennismaking te wachten tijdens onze selectiedag op 24 april.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Financieel management
  • Sector: Distributie en Retail
  • Merelbeke (standplaats)
  • Alle vacatures bij Lidl

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Consultancy, Consulting, Management, Accounting, Project management, Financieel management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.