Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 16

Volgende
Colruyt Group

Trainee purchase

Trainee purchase

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Trainee purchase

Functieomschrijving

Zin om ervaring op te doen in aankoop en jezelf een coole eerste jobtitel te geven? Dan hebben we een unieke kans voor jou als trainee purchase. Dit programma stoomt je klaar voor een uitdagende job als junior aankoper. De ideale start van je carrière, die misschien al begint op onze jobdag op 16/3!

 

Colruyt Group biedt jonge starters met een passie voor retail de kans om ervaring op te doen in het aankoopleven zoals het is. Je werkt samen met de aankoopdiensten in heel onze groep, dus leert het reilen en zeilen kennen bij Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Dreamland, Bio-Planet,  …

Je krijgt tijdens dit traineeship een grondige opleiding in de finesses van Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Dreamland, Dreambaby … Je wordt op sleeptouw genomen door ervaren aankopers, die je door de aankoopafdelingen gidsen en je laten kennismaken met logistiek, marketing en de winkels zelf. Je leert de kneepjes van het vak dus meteen in de praktijk én je wordt ervoor betaald vanaf dag 1!

Het traineeship verloopt trouwens op jouw ritme. Je bouwt je vakkennis stap voor stap op, op je eigen tempo. Zo leer je de aankoopprocessen van dichtbij kennen, maar je oefent ook onderhandelingstechnieken en krijgt tips en tricks om langdurige relaties op te bouwen met leveranciers en partners. En dat doe je niet op je eentje: je doorloopt het leertraject samen met de andere aankooptrainees. Jullie werken ook samen projecten uit en wisselen regelmatig kennis, ervaringen en tips uit. Na maximaal 18 maanden groei je door tot junior aankoper. Na verloop van tijd kan je opklimmen tot aankoper.

Je werkt in Halle.

In de praktijk weten wat je je bij een traineeship moet voorstellen? Schrijf je snel in voor de boeiende workshops op onze jobdag van 16 maart en vraag andere trainees naar hun ervaringen. En hé, wie weet ga je met een eerste sollicitatieafspraak naar huis! Alle info over de jobdag hier: jobday.colruytgroup.com

Profiel

 • Opleiding – Je behaalt binnenkort (of behaalde net) je bachelor- of masterdiploma, liefst in een economische richting.
 • PC-vaardigheden – Je werkt vlot met Word, Excel en PowerPoint.
 • Vlotte communicatie – Je communiceert zowel geschreven als mondeling helder, kan anderen aansteken met je enthousiasme en staat stevig in je schoenen. Je kijkt er ook naar uit je skills om te overtuigen en bemiddelen aan te scherpen voor wanneer je met leveranciers begint te onderhandelen.
 • Precisie en analytisch ingesteld – Je werkt gestructureerd, kan jezelf goed organiseren en hebt aandacht voor de details. Je kan ook vlot kritische analyses maken op basis van verzamelde data en er concrete acties aan vasthangen.
 • Talenkennis – Je beheerst het Nederlands, Frans en Engels goed, want je overlegt met veel collega’s binnen Colruyt Group en met (inter)nationale leveranciers.
 • Commercieel inzicht – Je herkent snel een opportuniteit en kan je vlot verplaatsen in de klanten in onze winkels. Je werkt ook hecht samen met je collega’s bij logistiek en marketing en neemt hun inzichten mee in je verdere stappen. En die stappen leiden trouwens weleens langs compleet nieuwe wegen, want jij houdt wel van een gezonde dosis innovatie.

Aanbod

 • Zekerheid –Wij bieden jou meteen een vast contract van onbepaalde duur.
 • Eigen initiatief – We geven jou de vrijheid om zelf ideeën aan te brengen en om creatief aan de slag te gaan.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Je volgt een uniek opleidingsprogramma en kan ook daarna nog kiezen uit een waaier aan vormingen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Reële doorgroeikansen – Je groeit na maximaal 18 maanden door tot junior aankoper. Vervolgens kan je doorgroeien tot aankoper. En wie weet, welke carrièrekansen komen er daarna?
 • Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.

Interesse?

Sofie De Camps
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.