Terug naar zoekresultaten
Lidl

Trainee Finance of IT

Lidl | Merelbeke | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Maar die groei is nog maar het begin. Het is onze droom om nog meer harten van klanten te winnen met onze verse groenten en ons lekker brood. Elke dag opnieuw. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 8500 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Door hun inzet en hun ideeën, maken zij elke dag het verschil en doen zij Lidl groeien. Zin om mee te groeien?
 

Trainee Finance of IT

Functieomschrijving

Retail is marge, omzet en slimme processen.
En daar zijn we bij Lidl ijzersterk in. We zijn de nummer één in Europa en ons groeipad is nog maar pas begonnen. Dat zo’n evolutie voor boeiende cijfers en IT-infrastructuur zorgt, spreekt voor zich. Dat jij daar als jonkie een reële impact op hebt, is iets minder evident. Maar het is wél de realiteit bij Lidl. Als je durft, tenminste ...

Het duurt wel even voor je hier je eerste project opstart.
De eerste paar maanden leer je Lidl van binnenuit kennen, en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel, verzamelt bestellingen met je vorklift in ons distributiecentrum en wordt ingewijd in ons hoofdkantoor. Zo weet je precies wat er schuilgaat achter de cijfers en programma’s die je straks analyseert en bestudeert. En maak je betere beslissingen.

Het gaat keihard, dat eerste jaar van je Lidl-carrière.
Zodra je in Merelbeke aankomt, krijg je steeds grotere en steeds belangrijkere projecten op je bureau. Van controlling, boekhouding, recht & compliance, audits, klantendienst tot IT. Ook je verantwoordelijkheden nemen toe. Misschien ga je ook een team aansturen. Of dat gepaard gaat met coaching en begeleiding? Absoluut. Maar verwacht geen fluo-hesje en hand-in-hand oversteken: you’ll have to outperform.

Wat gebeurt er na je traineeship?
Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers. Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

Profiel

Een Finance of IT traineeship bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.
De basis is jouw diploma in een economische richting (Master TEW, handelswetenschappen, handelsingenieur, IT, bedrijfskunde, management of Bachelor IT, economische wetenschappen, bedrijfskunde) en maximum 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in consultancy. Je bent een allrounder met interesse in Finance en IT. Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen, een helicopterview en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je kritischer en analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. In Nederlands en/of Frans. Duits is een leuke extra.
 

Aanbod

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …
Zorgen we voor een mooi loonpakket, tal van opleidingsmogelijkheden, een goeie begeleiding en, wie weet, zelfs een rechtstreekse lijn met onze CFO. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Financieel management
  • Sector: Distributie en Retail
  • Merelbeke (standplaats)
  • Alle vacatures bij Lidl

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Consultancy, Consulting, Management, Accounting, Project management, Financieel management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.