Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust

Toezichter infrastructuur kust

Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

De afdeling Kust is een entiteit van het intern verzelfstandigd agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) dat deel uitmaakt van het Vlaams ministerie van Mobiliteit en Openbare Werken.

Als agentschap verantwoordelijk voor het kustgebied en de toegang tot de Vlaamse haven,

  • draagt MDK bij tot de economische ontwikkeling van het kustgebied en de havens in Vlaanderen
  • organiseert MDK de watergebonden mobiliteit van personen in Vlaanderen
  • garandeert MDK de structurele en functionele veiligheid van het maritiem gebied en de optimale werking van de nautische keten
De afdeling Kust is een uitvoeringsdienst van het agentschap en telt 85 personeelsleden. Het werkdomein van de afdeling omvat de hele kustzone en in het bijzonder de zeewering en de jacht- en vissershavens langs de kust. De kerntaken van de afdeling zijn de bescherming van de kust tegen het geweld van de zee, het bevorderen van de recreatie op en langs het water en het beleven van de kust, het zorgen voor een veilig en vlot scheepvaartverkeer, het kustweerbericht, de getijtabellen en het in kaart brengen van de wrakken op zee.

De afdeling wordt geleid door een afdelingshoofd en bestaat uit
  • een aantal staffuncties/-teams
  • een aantal operationele teams : Vlaamse Hydrografie, Beheer Kust, Infrastructuur Kust
  • een ondersteunend team
De vacature voor toezichter situeert zich binnen het Team Infrastructuur Kust die instaat voor bouwen van nieuwe, hoofdzakelijk waterbouwkundige, infrastructuurwerken aan de kust en in de jacht- en vissershavens aan de kust. Daarnaast wordt ook gezorgd voor het onderhoud van de bestaande infrastructuur om een continu kwaliteitsniveau te verzekeren.
                                                            
Het Team Infrastructuur Kust staat ook in voor de monitoring en het onderhoud van de bestaande natuurlijke en kunstmatige kustinfrastructuur in functie van de realisatie van een economisch verantwoord veiligheidsniveau en rekening houdend met de toeristische, recreatieve en ecologische belangen (geïntegreerd kustzonebeheer).

Op www.afdelingkust.be kan je kennismaken met de afdeling Kust van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust.
 

Toezichter infrastructuur kust

Functieomschrijving

Werk je graag zelfstandig en sta je sterk in je schoenen? Ben je op zoek naar een job waarbij je vaak op het terrein kan werken? Dan is dit misschien jouw uitgelezen kans om aan de slag te gaan als toezichter infrastructuur bij de afdeling Kust van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust.

Als toezichter word je ingeschakeld bij de opstart en de uitvoering van investeringsprojecten in de kustregio. Je volgt de uitvoering van waterbouwkundige projecten op, zowel technisch als financieel. Verder heb je ook oog voor de veiligheids- en milieuaspecten op de werf. Je weet je mannetje te staan ten aanzien van aannemers en vormt samen met de projectingenieur een hecht team.

De combinatie tussen administratieve taken en terreinwerk staat garant voor een afwisselend en boeiend werk, maar vereist ook een zekere flexibiliteit en zelfstandigheid.

Interesse? Solliciteer dan nu!
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden :

Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 
Bij voorkeur behaalde je het diploma in de technische richting bouwkunde.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en uiterlijk in september 2019 het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt. 

Als je je diploma buiten de Benelux behaalde, moet je bij aanwerving een attest van de Vlaamse overheid kunnen voorleggen waaruit blijkt dat je diploma gelijkwaardig verklaard is met het vereiste niveau. Je kunt dat aanvragen bij NARIC-Vlaanderen: http://naricvlaanderen.be/

Als je het vereiste diploma in een andere taal dan het Nederlands hebt behaald, moet je bij aanwerving aantonen dat je geslaagd bent voor een taalexamen “artikel 7” bij Selor (www.selor.be).

- Je beschikt over een rijbewijs B.

Aanbod

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).


Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be
 
Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.