Terug naar zoekresultaten

1 van 14

Volgende

Tijdelijke Supply Chain Officer - Potatoes

Agristo | Wielsbeke | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Agristo, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 478.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 350 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 760-tal medewerkers vervaardigd wordt in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Wielsbeke, Nazareth, Tilburg (Nederland) wordt geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld. Om onze verdere ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren, wensen wij onze Agro afdeling (met uitvalsbasis Wielsbeke) tijdelijk (zwangerschapsvervanging) te versterken met een gedreven (m/v): Supply Chain Officer - Potatoes
 

Tijdelijke Supply Chain Officer - Potatoes

Functieomschrijving

Je stelt op basis van de productieplanning een optimale aardappelaanvoer- planning op voor onze productiesites en volgt deze planning op.

Vanuit die planning verzorg je de externe afroepen van aardappelen bij diverse toeleveranciers en transporteurs. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt tussen leverancier/transporteur/productiesite.

Je zorgt ervoor dat er optimaal kan geschakeld worden tussen en of/met de aanvoerplanning van de aardappelen en de uitvoeringsplanning van de productie door de productiesites (manager productie, ploegchefs, aardappelkeurmeesters,…) continue op de hoogte te brengen m.b.t. de stand van zaken omtrent de te verwachten aardappelaanvoer.

Je beheert de verschillende processen (aardappelaanvoer, pootgoed, nevenstromen,…) in ons ERP-systeem (SAP).

Je staat in voor de administratieve verwerking van de aanleveringen (o.a. weekrapporten, tarraverslagen, facturen, teeltfiches…).

Je rapporteert rechtstreeks aan de supply chain manager potatoes.


 

Profiel

Je beschikt minstens over een Bachelor diploma.

Je beschikt bij voorkeur over een eerste ervaring binnen logistiek/transportplanning.

Je hebt een goede kennis Nederlands, Frans en Engels.

Je hebt een goede kennis van MS Excel , kennis van SAP is een pluspunt.

Je bent een teamplayer maar evengoed zelfstandig, analytisch, kritisch en resultaatgericht. Daarnaast ben je een echte initiatiefnemer met een hands-on ingesteldheid en denk je mee om de bestaande processen verder te optimaliseren en standaardiseren.

Je bent communicatief sterk en jouw gedrevenheid en enthousiasme maken van jou een aangename collega.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent bestand tegen een gezonde dosis stress.
 

Aanbod

Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Binnen onze professionele organisatie bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning. Gezien de ambitieuze toekomstperspectieven van Agristo, bieden wij jou daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- en doorgroeikansen.
 
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.