Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 167

Volgende

TIJDELIJKE QA ASSISTANT

Hays Life Sciences Gent heeft een tijdelijke vacature voor een QA Assistant bij een internationaal actief voedingsbedrijf in regio Gent. Je maakt deel uit van het kwaliteitsteam en neemt er een breed takenpakket op.

Hays Gent | Gent | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

* Voltijdse of deeltijdse opdracht tot en met december 2019
* Bedrijf in de voedingssector in Gent
* Bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting noodzakelijk

TIJDELIJKE QA ASSISTANT

Functieomschrijving

In deze job als tijdelijke QA Assistant ondersteun je jouw collega's op de kwaliteitsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van alles wat met specificaties te maken heeft, de voorbereiding van auditdossiers en het beheer van de certificaten. Verder beheer je de bestaande verpakkingen en heb je contact met leveranciers en klanten voor de opvolging van de kwaliteit. Het is een heel breed takenpakket waarbij je de collega's ondersteunt en rapporteert aan de twee kwaliteitsmanagers.

Profiel

Voor deze tijdelijke vacature van QA Assistant zijn wij idealiter op zoek naar een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting (bv. biochemie/voedingsmiddelentechnologie/voedings- en dieetleer). Als pas afgestudeerde kom je in aanmerking, maar kandidaten met (een eerste) relevante werkervaring binnen voeding en QA hebben zeker een voordeel. Verder ben je een teamspeler, heb je een hands-on ingesteldheid en heb je een positieve drive. Tot slot spreek je naast Nederlands ook vlot Engels en heb je een goede basis Frans.

Aanbod

Dit voedingsbedrijf biedt je een boeiende en zeer gevarieerde job aan in een internationaal en financieel gezond bedrijf met een sterke marktpositie. Je krijgt opleiding tijdens de job en je kunt voltijds (of eventueel deeltijds) werken tot en met december. Tot slot wordt een competitief salaris voorzien aangevuld met maaltijdcheques en ecocheques.

Interesse in deze tijdelijke job als QA Assistant bij een voedingsbedrijf in Gent? Solliciteer dan snel online met je cv of LinkedInprofiel via de Hays website. Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Annelies Heynssens van Hays Life Sciences Gent via +32 (0)498 17 66 93 of stuur haar een bericht via LinkedIn.

Interesse?

Hays Gent
Annelies Heynssens
0498 17 66 93
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.