Terug naar zoekresultaten

Tijdelijke operatoren - hoge verloning! - volcontinu - regio Gent

377954709

Via AGO Jobs & HR

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Tijdelijke operatoren - hoge verloning! - volcontinu - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze gelatine verwerkend bedrijf te Gent, is AGO Technics op zoek naar tijdelijke operatoren. Het doel van de functie is het vast personeel vervangen tijdens de zomer en de fabriek draaiende houden. Afhankelijk van de post waar je als operator terechtkomt, zal je de ploegbaas die alle processen via beeldschermen volgt, assisteren. Jij voegt dan bijvoorbeeld chemische producten toe waar nodig, neemt stalen teneinde processen goed op te volgen, meldt procesafwijkingen en reinigt de productieomgeving en installaties. Je controleert ook de goede werking van onder meer centrifuges, decantors, pompen, vijzels, meetapparatuur,... en meldt technische breuken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het tijdig en correct leveren van de stalen in het labo en zorg je voor een correcte labeling, zet je bigbags op de juiste plaats in het magazijn en orden je paletten en kisten. Tot slot los en versnijd je zwoerden en verwijder je plastiek, karton en afval.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze job ben je bij voorkeur in het bezit van een hef- en reachtruck-attest en heb je absoluut géén hoogtevrees.
Je ben lichamelijk 100% in orde, kan zwaar fysiek werk verrichten en kan goed tegen de warmte.
In team werken schrikt je niet af, je bent gedreven en administratief nauwkeurig.
Je spreekt en begrijpt goed Nederlands en hebt een basis computerkennis.
Tot slot besteed je veel aandacht aan veiligheid.

Aanbod

De firma biedt je voor jouw flexibiliteit een hoog loon van ?19,074. Je werkt in een volcontinu-systeem, dit wil zeggen dat er voor de vroege en late ploeg nog eens ?1,3336 en voor de nacht ?4,1366 per uur extra krijgt.
Hiertegenover staat dat je gemiddeld 19 dagen werkt op 4 weken tijd en dat je geen groot verlof neemt. Toegelaten is dat je maximum 1 week afwezig bent, mits voor je start vermeld.
Je kan onmiddellijk opstarten je werkt zeker tot eind augustus, of langer. De firma werkt met een vaste planning, dit wil zeggen dat je niet ad-hock wordt ingeschakeld.
Je komt terecht in kleine teams met een goede teamspirit.

Ben jij de geknipte persoon voor deze uitdagende en veelzijdige job? Contacteer dan snel AGO Technics door een mailtje te sturen met jouw cv naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09/374.61.33
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.