Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 21

Volgende

Tijdelijke Medewerker Loondienst - Payroll

369467688

Via AGO Jobs & HR

Staat 14 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Tijdelijke Medewerker Loondienst - Payroll

Functieomschrijving

Voor onze klant te Grimbergen, een retailbedrijf gespecialiseerd in elektronica, zijn wij op zoek naar een tijdelijke payrollmedewerker. In een eerste fase ondersteun je de dienst op administratief vlak om na verloop van tijd meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Naargelang de duurtijd van de opdracht ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers.

Profiel

Bij voorkeur graduaatniveau (Bachelor) of gelijkwaardig door ervaring.â?? Je hebt een goede kennis van Word en Excel.â?? Je hebt, eveneens bij voorkeur, reeds enige kennis van de sociale wetgeving en een eerste ervaring met loonadministratie is een pluspunt.â?? Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig.â?? Je bent zeer goed tweetalig (NL/â??FR), zowel gesproken als geschreven.â?? Je bent tevens goed georganiseerd, stressbestendig en discreet.

Aanbod

Een interessante en uitdagende tijdelijke functie in een groeiend en dynamisch bedrijf.â?? Een motiverend salarispakket, met onder andere maaltijdcheques, in overeenstemming met je toegevoegde waarde.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Distributie en Retail
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.