Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 191

Volgende

TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

* Administratie in het kader van een concreet project
* Snelle opstart mogelijk
* Opdracht van ± 6 maanden

Commercieel vastgoedkantoor | Gent | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in centrum Gent, een kapitaalkrachtige investeringsgroep, zijn wij vanuit Hays Response Gent op zoek naar een langdurig tijdelijk administratief medewerker.

TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor een project in het kader van digitalisatie. De digitalisering van deze klantenportefeuille (120 gebouwen) zorgt ervoor dat je de nodige documenten zowel schriftelijk als digitaal verzamelt en hier de nodige structuur in aanbrengt. Je komt onder andere in aanraking met huurcontracten, financiële documenten, plaatsbeschrijvingen, gebouwenportefeuilles en notariële aktes. Afhankelijk van jouw ervaring kan dit aangevuld worden met klantencontact.

Profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand met relevante administratieve ervaring. Pas afgestudeerde bachelors in rechten of vastgoed met een stage-ervaring komen ook in aanmerking. Indien je al in aanraking kwam met bovenvermelde documenten, is dit een grote plus. Naast het Nederlands heb je een basis van het Frans. Wat computerkennis betreft, heb je kennis van MS Office; ervaring met SharePoint is een plus. Je bent een perfectionist en een goede communicator.

Aanbod

Je werkt voltijds binnen glijdende werkuren. Je bouwt 12 ADV-dagen op die je vrij kan opnemen. Je ontvangt een marktconform loon in functie van jouw ervaring. Je bent bereid je te engageren voor een tijdelijke opdracht van ± 6 maanden.

Solliciteer nu online voor deze job als administratief bediende! Je krijgt snel feedback op jouw sollicitatie. Voor meer info kan je contact opnemen met Delilah Aouf Van Overmeire via 09/267 99 81. Een discrete behandeling van jouw kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Response Gent
Delilah Van Overmeire
09 266 11 94
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.