Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende
RCA

The right UX / UI designer

RCA | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Join us. It’s the right thing to do.
Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen wat nodig is, zolang het juist is. En dat kan enkel met de juiste ambitieuze mensen. You’re in?

The right UX / UI designer

Functieomschrijving

Persona’s, wireframes en sitemaps eet je als ontbijt. Je organiseert zelfstandig UX-workshops waarbij je de behoeften van de klant én de gebruiker centraal stelt. Het resultaat vertaal je naar digitale oplossingen en designs om UI tegen te zeggen. Met je arendsoog spot je die ene pixel die te veel naar links staat al van kilometers ver. En die extra mile? Je loopt hem met plezier, samen met onze ervaren developers en webdesigners. Rust vind je pas als je design de implementatiefinish bereikt heeft én de scope van het project

Profiel

Wie zoeken we? Een user experience designer dus, in proper Nederlands. Niet zo lang geleden een buzzword, nu een must voor mobiel en desktop. Liefst iemand met enige ervaring en een fijn stel analytische én creatieve hersenen. Die heldere online flows, sites en apps kan uittekenen en designen. Sketch, Craft, Invision en Adobe zijn jouw allerbeste vrienden en je praat vloeiend #RGB. Kan je ook goed overweg met HTML, CSS & Javascript? Driedubbel katsjing! 
 

Aanbod

Wij zijn ambitieus en we verwachten niets minder van jou. Dat belonen we bij RCA: een sturende en creatieve functie, ambitieuze en professionele werkomgeving (zonder files), toffe collega’s, zeer diverse opdrachten, een opleidingsprogramma via RCAcademy en een ongedwongen sfeer. Klinkt goed? Kom dan meteen eens langs.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en cv naar jobs@rca.be.
Any questions? 011 590 590
 
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Analyse
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Hasselt (standplaats)
  • Alle vacatures bij RCA

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur, Webdesign, Analyse' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.